The Last Harbour
Aktualny czas: 20-06-25, 20:53 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] The Last Harbour
ralfek Offline
*

Liczba postów: 46

RE: The Last Harbour

Nie chciałbym nic sugerować ale misja z kodem jest zerżnięta z "thief"zrobionego w VX jak by co jest na twierdzy (zresztą nie tylko to)
30-09-14 18:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Suga Offline
*

Liczba postów: 8

Tamta to też moja gra, lecz zrobiłem ją 3 lata temu i uważałem za totalną porażkę c:
Zebrałem kilka rzeczy, które były okej i robię nowy projekt.
01-10-14 11:24
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Bardzo dobrze, że się nie poddałeś, bo tak właśnie postępuje twórca. Kończy kolejne gierki przez co rośnie jego skill. Tak trzymać. Na pewno ta gierka będzie lepsza. Tylko kończenie projektów rozwija nieważne jak dobre będą - każdy czegoś uczy.

Ja sam zrobiłem wiele gierek , KTÓRE zachowałem dla siebie do szufladki...jeszcze w czasach nim miałem internet - każda była wyróżniająca się pod innymi względami i z każdą rósł mój skill. Mimo, że nie wrzuciłem gier z szuflady w większości na forum miałem z ich kończenia radochę - Mój skill do robienia gierek jest teraz naprawdę lekko pisząc sporawy...(To nie były gierki pokroju minigierka bez fabuły, ale gierki oparte na fabule ewentualnie z własnymi systemami i minigrami)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-10-14 23:20 przez X-Tech.)
07-10-14 22:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

Taak. Graficznie gra prezentuje się rewelacyjnie. W moim odczuciu zarys fabularny nieco zagmatwany. Niewiele z niego zrozumiałam razz Trudne do ogarnięcia są zapowiedzi z mnóstwem nazw własnych, zwłaszcza nazw krain, miast itd. Rozumiem jednak, że na potrzeby tematu fabułę mocno skróciłeś.
Czekam zatem na informacje o postępach.

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
08-11-14 12:15
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS