Zemsta
Aktualny czas: 28-04-26, 15:52 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Zemsta
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

RE: Zemsta

Lepiej nie wypowiadać się na temat realiów gry zanim w ogóle się do niej przysiądzie. Widziałam wiele dużo bardziej górnolotnych projektów, w których znaleźć można było więcej błędów logicznych niż przy tej z pozoru prostej fabule.

Jestem dobrej myśli. Lubię motywy zemsty wink Zwłaszcza tak niebanalne jak porwanie członka rodziny. Przypominają mi się filmy z Charlesem Bronsonem z serii Życzenie Śmierci :lol2:

Mam jedno zastrzeżenie do nazewnictwa. Zamiast "fabuła" lepiej pasowałoby "wprowadzenie" smiles

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
03-01-14 14:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
helio108 Offline
*

Liczba postów: 208

Mogę się z tobą zgodzzić Ayene ale to co dał nam twórca gry jest dość ubogie a to powinno [a raczej musiało by] sprawiać pozory logiki.

MARCUS :D
03-01-14 14:08
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Hubertov Offline
*

Liczba postów: 86

helio108 napisał(a):Mogę się z tobą zgodzzić Ayene ale to co dał nam twórca gry jest dość ubogie a to powinno [a raczej musiało by] sprawiać pozory logiki.

Prawda to. Na słabym fundamencie to dobrego domu nie wybudujesz.
03-01-14 17:41
"Pomógł" przyznał(a):
Lartarin Offline
*

Liczba postów: 147

Fabuła jak na mój gust nieco banalna (Za moich czasów... ^^), mapki wyglądają ładnie i schludnie. Sry, że bez wstępu :lartarin: Zaczęłam tak trochę od końca ^^ Proponowałabym aby imiona Kamil i Krystian zastąpić obcojęzycznymi odpowiednikami. Według mnie nabrałyby one wtedy trochę klimatu. Motyw z trollami jest dobry, w końcu tak ich tutaj wiele ^^ Czekam na kolejne info i 3mam kciuki.
03-01-14 18:49
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

Na początek wystarczy, że każdy z debiutantów stworzyłby krótką grę, nawet z jednowątkową fabułą, z zarysowaną charakterystyką postaci, by po choć zapoznaniu się z mechaniką i wypracowaniu własnego stylu pracy, stworzyć coś lepszego, już bardziej ambitnego. W tym projekcie nie dostrzegam niczego haniebnego, czego "młody" twórca mógł się wstydzić. Dajcie już spokój. Chcecie doradzać, to niech wasz wpis ma postać rady, a nie "pocisku" :roll:

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
03-01-14 18:49
"Pomógł" przyznał(a):
MrMakisq Offline
*

Liczba postów: 14

(03-01-14 02:09)Amelanduil napisał(a):  A jak inaczej miały się dostać na wyspę? Teleport? Podwodny tunel? Mojżesz u nich długi miał?
Wszystko to takie po kiju trochę.

Uwierz że są inne i to realne sposoby by "umieścić" te trolle na wyspie... a zdradzał ich nie będę ;-)
03-01-14 22:29
"Pomógł" przyznał(a):
helio108 Offline
*

Liczba postów: 208

Wydaje mi się że fakt innego, realistycznego zaciekawi ludzi.

MARCUS :D
03-01-14 23:04
"Pomógł" przyznał(a):
NatsuDragneel Offline
*

Liczba postów: 64

Ładnie, jak na pierwszy projekt. Mapki nie są złe, a fabuła na tyle prosta, że trudno ją będzie popsuć. Nie porywaj się na głęboką wodę i nie dodawaj za dużo bajerów, a skończysz projekt i będzie OK.
04-01-14 11:29
"Pomógł" przyznał(a):
Soul Offline
*

Liczba postów: 89

O, druga gra o tym tytule. Gra nie wygląda źle. Ciekawe co z tego wyjdzie.
Opis postaci trochę skąpy :)
12-01-14 20:26
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS