@Deuce: ...nie istnieje żadna moda na porównywanie wszystkiego do szkieleta co za BZDURY piszesz. Gdybyś ty grał w gry z for... to byś to jednak wiedział.
To forum leży przez takich ludzi jak Reetzo. Nie potrafią przyjmować konstruktywnej krytyki. Serwują crapa na forum i oczekują pochwał (oczywiście nie wszyscy, ale zdarzają się). Autora wściekł fakt, że w ciągu minuty zauważyłem wszystko co skopiował ze szkieleta w gorszym wydaniu poza tym nic nie ma, ale on za to jedynie mnie obraził (i okłamał). Kkażdy kto gra w gry na rm, a szczególnie grał w Szkieleta zobaczy, że to jego ksero. Szkielet był crapowatą, ale super GRYWALNĄ grą zręcznościową z rosnącym poziomem trudności pozbawioną fabuły zrobioną dla jaj - zawierała kilkadziesiąt etapów i była dynamiczna. Kraina Snów to marna kopia gorsza pod każdym względem w dodatku tylko 5 etapów zrobionych w 10 minut (!)
Nie dość, że gra REETZO jest wolniejsza to ma grafę bez stylu, w dodatku o wiele prostsze (gorsze) etapy i mniej grywalności w dodatku kłamie w zapowiedzi, że gra jest opowieścią. Gra nie opowiada nic - jest tylko bieganiną. To marne ksero Szkieleta.Szkielet był prostą gierką która niczego nie udawała. Posiadała przynajmniej kilkadziesiąt etapów. W tym projekcie od Retzo wszystko jest gorsze, ale mechanika identycznie zerżnięta. To zaledwie 5 cienkich etapów zrobione w 10 minut.
Tacy jak on:
Wstawiają za przeproszeniem gówno na forum, które zrobili w 5 minut bez szacunku do gracza i najczęściej zerżnęli wszystko od kogoś. 0 KLIMATU, 0 stylu graficznego, 0 jakiejkolwiek oryginalności, 0 jakiejkolwiek rozrywki, 0 jakiegokolwiek szacunku do gracza, 0 jakiejkolwiek zgodności gry z tym jak jest przedstawiana w zapowiedzi i jeszcze mają pretensje za napisanie czym tak naprawdę jest to co zrobili zamiast być wdzięcznymi, że ktokolwiek tknął się za przeproszeniem takiego (gówna) to jeszcze w dodatku obrażają komentujących.
Za napisanie czym jest to coś (gorszą kopią szkieleta + reszta wad) odpaliłem to (guano) z łaski swojej zrobione w 10 minut mimo, że od lat nie tykam (gówna) - zostałem wielokrotnie obrażony. Autor zamiast być wdzięczny za opinie, która pomogła mu naprostować czym jest ten twór (zrobionym w 10 minut gorszym pozbawionym klimatu i stylu klonem szkieleta) i ruszyć w coś innego
daje mi do zrozumienia, ze jest burakiem. Za moją zwykłą opinię obraża mnie i wciska kłamstwo:
(12-09-14 21:52)ReetzO napisał(a): Nazwałem szczeniackim twoje nabijanie postów w temacie, który od 3 miesięcy był nieaktywny (z jakiegoś powodu, może np. projekt został zawieszony?). Proszę moderatora o zamknięcie tematu, by nie stanowił pożywienia dla spamera :)
Napisałem jedynie odpowiedź po zagraniu w to (gówno), a zostałem wielokrotnie tu obrażony. W dodatku autor zamiast zrobić coś konstruktywnego jedyne co robi to obraża i kłamie (nigdzie nie było info o zamknięciu projektu i zawieszeniu) Skomentowałem jak zwykłem od tego są zapowiedzi dopóki nie ma pełniaków, aby komentować. Po to są fora o rm, aby gadać o grach rm i zapowiedziach. Ja jedynie pisałem o jego grze. Ani słowem nie napisałem nic obrażliwego o Retzo, ale miarka się przebrała należy być szczerym.
Sam autor to kłamca, który twierdzi, że projekt jest zawieszony, ale tematu w ogóle nie zamknął mimo, że już wie że jest taka możliwość.
Sam się przyznał, że projekt i tak nie będzie wydany w innej formie napisał:
(12-09-14 19:43)ReetzO napisał(a): To wcale nie tak, że od czerwca prace są zawieszone, a ja rozwijam ten projekt w inny sposób.
Po tym poście jednak i tak kłamie.
Jak sam Yoroi pisze to forum ma pomóc rozwijać się twórcom gierek, ale o co tutaj chodzi. Jak ma pomóc rozwijać się skoro człowiek, który dostaje posta, który jest opinią o jego grze jedyne co robi to obraża komentujących i robi z siebie (idiote) i pokazuje, że jednak się nie chce rozwijać (niedorozwijać chce?)
Ten człowiek nie potrafi nawet zamknąć tematu, w którym jak twierdzi gierka jest zawieszona. Nie potrafi nawet dyskutować i przedstawić swoich argumentów na obronę jedynie obraża za opinie o grze i nazywa to całe obrażanie i kłamstwa, które urządza kłótnią (kolejny przykład głupoty autora)
Reetzo po prostu skopiował Szkieleta - podmienił grafiki, a za napisanie tej opinii jedynie co robi to obraża i serwuje kłamstwa. Dziękuje i skończyłem tego posta nie usunę, bo sam DK raczył odpalić to coś i raczył zauważyć, a kto uważa inaczej to nie gra w gry na rma i nie grał w Szkieleta ani nawet w to coś.
Ja doceniam starania twórców, ale tutaj starań nie ma to wciskanie gówna graczom i uważanie ich za debili, którzy wszystko łykną.
Jeśli ta gra jeszcze nie trafiła do Porażek RM to Angius chyba zapada w sen zimowy...
P.S. Wrzuć gierkę na forum tsukuru...taam więcej ludzi grało w Szkieleta:
http://tsukuru.pl/forum/viewforum.php?f=...e04ad56191
...