Krystaliczny Deszcz
Aktualny czas: 20-06-25, 21:53 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] Krystaliczny Deszcz
dobiko Offline
*

Liczba postów: 80

RE: Asawore: Krystaliczny Deszcz

Przepraszam za nieznajomość terminów... zawsze byłem z nimi na bakier xD (życie no-life i nie interesowanie się takimi rzeczami xD ) zapamiętam ;) Grafiki niektóre zrobiliśmy sami a niektóre są oryginalnie więc no.. może i nie wszystko nie nie jest cudze, sorka XD Spokojnie błędy poprawiam na bieżąco, mam przypadłość jaką jest dysleksja i dysgrafia ale mamy korektora i już my wysłałem do poprawy projekt ;)

Wiem że nie wiele można się spodziewać po ludkach którzy dopiero zaczynają ale staramy się zrobić coś ciekawego i fajnego ;w;

Spoiler: (Otwórz)
21-09-15 10:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
HaxoTV Offline
*

Liczba postów: 92

RE: Asawore: Krystaliczny Deszcz

Nie wiem czemu, ale zaciekawiłeś mnie wykorzystaniem makerowych grafik w grze. o.O. Jestem wielkim przeciwnikiem wykorzystywania standardowych zasobów, a jednak mnie czymś zaskoczyłeś. Będę obserwować prace nad tym projektem. Super pomysł z bit eventem ;)

Spoiler: (Otwórz)
02-12-15 15:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS