Wiliam Wright: Serce Dżungli
Aktualny czas: 20-06-25, 21:54 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] Wiliam Wright: Serce Dżungli
helio108 Offline
*

Liczba postów: 208

RE: Wiliam Wright: Serce Dżungli

Moim zdaniem z tego co napisał Hubertov nic nie wynika.smiles
Znaczy nie zdradził niczego porządnego.smiles Moim zdaniem to co napisał jakby poskładdać w całość to będzie mniej niż to co piszą inni w "Fabule".lol

MARCUS :D
03-01-14 18:12
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Amelanduil Offline
*

Liczba postów: 303

Leoś napisał(a):A czepianie się takich szczegółów jak natężenie światła w dżungli? Ja pierdziele...
Szczegółów które uniemożliwiają normalną rozgrywkę bo gracz musi wytężać wzrok żeby w ogóle zobaczyć gdzie ma iść, do cholery jasnej -_- jak chcesz błąkać się po mapach na ślepo - proszę cię bardzo. Ja czegoś takiego nie popieram. Mapping musi być przemyślany jeśli to jest gra logiczna. Interakcja z elemetami mapy jest w tym przypadku istotna, a jak człowiek ma wchodzić w interakcje z czymś, czego nie widzi?
03-01-14 18:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
helio108 Offline
*

Liczba postów: 208

Trochę racj masz Amel. lol
Ja tam jednak bym się aż tak nie czepiał,
zwłaszcza datego że nie ma czego.

MARCUS :D
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-14 18:19 przez helio108.)
03-01-14 18:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Leoś Offline
*

Liczba postów: 61

Hubertov, tak kapuję. Nie odnosiłem się przecież do twojej zapowiedzi, tylko do zarzutów do ubogości fabuły ;) Przecież napisałem, że dla mnie jest OK.

Amel, jesteś chyba zbyt przewrażliwiony na swoim punkcie. Zdanie co do jasności obrazu jest zrozumiałe, ale dywagowanie na temat jasności w dżungli, bo: "W dżungli nie jest ciemno a wilgotno, są chmury ale jest i słońce, księżyc i cała reszta" może powodować ogólne osłabienie. O to mi chodziło.
03-01-14 18:31
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Jak idzie ten projekt ? Czy już jakiś dawny czas temu nie miał wyjść pełniak ? To jeden z projektów, który wydał mi się całkiem interesujący. Dlaczego nie ma jeszcze pełnej wersji ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-14 21:24 przez X-Tech.)
18-09-14 20:57
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

BUMP.

Fajny projekt, ale niestety autor się nie pojawił od maja. Wygląda na to, że kolejny fake.

@dół: Klimat jak z przygodowych wypraw. Fabuła i przygody mogły wciągnąć + grafa nawet niezła. Wygląda na to, że kolejny fake...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-10-14 19:24 przez X-Tech.)
08-10-14 19:05
"Pomógł" przyznał(a):
~Nakhitto Offline
*

Liczba postów: 39

Szukałem po paru innych forach z RM'a i na każdym też nic się nie pojawiło. A szkoda bo dość ciekawie zapowiadający się projekt.
08-10-14 19:20
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS