Black and White: Dark Ages - gra dla fanów tej gry
Aktualny czas: 20-06-25, 22:00 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP] Black and White: Dark Ages - gra dla fanów tej gry
HaxoTV Offline
*

Liczba postów: 92

RE: VOLUPTATIS

Po prostu szykuję coś być może ciekawego, innego. Nic nie dzieje się tu bez celu. To nie ma być jakaś super duper ultra duża rzecz xD.

To będzie w formie takiej jakby zabawy, ale więcej nie mówię. Powiem jedno, że bazuje mocno na dwóch tytułach i nie dlatego, że nie chce mi się wymyślić coś swojego, a dlatego, że tego typu gra nie była realizowana na Makerze, a przynajmniej ja nie znam.

Spoiler: (Otwórz)
15-01-16 01:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
noruj Offline
*

Liczba postów: 115

Hm... Wiesz czym są zapowiedzi?

http://www.theasgun.blogspot.com
15-01-16 01:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Keibi Offline
*

Liczba postów: 22

A ktoś mógłby mi powiedzieć, co to za gra będzie? RPG, zręcznościówka, czy coś innego?
Bo z tej zapowiedzi to tylko wiadomo, że to coś (nie wiadomo co) będzie miało grafiki z Pogromcy Pustki...
15-01-16 11:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

Podpinam się pod pytania userów wyżej. Co to będzie za gra (wiemy że nie 3D (w RM to bym się pociął) i nie RPG). Jeśli to się kwalifikuje do zapowiedzi do tylko do takich. Patrzcie robię coś ciekawego, ale jeszcze nie wiem co. Co myślicie?
Jeszcze nie masz czasu na pisanie zapowiedzi, a odpowiadasz na każdy komentarz (:?)
"Ocenianie pracy zostawcie sobie na później, bo póki co szkoda waszych i moich nerwów na to. "
Mi nie szkoda nerwów. A wystawiając pracę w publikę i mówienie aby zostawić uwagi na później to jakiś nieśmieszny żart.
16-01-16 00:06
"Pomógł" przyznał(a):
HaxoTV Offline
*

Mam prośbę do tych co są zaciekawieni tematem :)
Wkrótce się wszyściutko wyjaśni, ale najpierw poproszę was o parę rzeczy :3

1. Wybierz z tego zestawu 3 symbole, które tobie najbardziej odpowiadają:
[Obrazek: 0wDMzBA.png]

2. Jakie masz cechy charakteru?
Wypisz 3 najważniejsze

3. Gdybyś mógł wybrać bez konsekwencji jakim człowiekiem / istotą chciałbyś, chciałabyś być byłaby to dobra postać, czy raczej nienawidząca wszystkich?

4. Która z rzeczy jest tobie bliska sercu?
: Woda
: Jedzenie
: Drewno
: Zdrowie
: Las
: Ochrona
: Ogień
: Siły przyrody [burze, sztormy, śnieżyce]
: Zwierzęta
: Piorun
: Kosmos
: Noc
: Dzień

5. Czy jeżeli byłbyś władcą, to czy byłbyś dobry dla swoich poddanych?

6. Jak byś opisał krainę, która reprezentowałaby twoje królestwo w jednym zdaniu?

16-01-16 00:43
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

1. Nie ten dział. Żaden. Te w dolnym prawym rogu ciekawsze.
2. Jaki to ma związek z grą/zapowiedzią?
3. Pomiędzy. Bez konsekwencji nie opłaca się nic robić :<
4. Komputer(Piorun)/Jedzenie
5. Może. Nie wiem. Co to test psychologiczny na projekt gimnazjalny?
6. Polska.

To zmierza w bardzo złym kierunku.
1. TY tworzysz grę, czy my?
2. Tworzysz ją dla siebie, czy tylko po to aby innym się podobała.
Jeśli po to, aby innym się podobała, to nie wróży nic dobrego. Niejeden taki projekt padł.
16-01-16 01:57
"Pomógł" przyznał(a):
HaxoTV Offline
*

(16-01-16 01:57)Adrapnikram napisał(a):  1. Nie ten dział. Żaden. Te w dolnym prawym rogu ciekawsze.
2. Jaki to ma związek z grą/zapowiedzią?
3. Pomiędzy. Bez konsekwencji nie opłaca się nic robić :<
4. Komputer(Piorun)/Jedzenie
5. Może. Nie wiem. Co to test psychologiczny na projekt gimnazjalny?
6. Polska.

To zmierza w bardzo złym kierunku.
1. TY tworzysz grę, czy my?
2. Tworzysz ją dla siebie, czy tylko po to aby innym się podobała.
Jeśli po to, aby innym się podobała, to nie wróży nic dobrego. Niejeden taki projekt padł.

Masz ostatnio bardzo wrogie nastawienie do mojej osoby, a to świadczy nie o mnie, tylko o tobie. Ja chcę coś zrobić ciekawego, a ty tylko wszystko w czarnych barwach widzisz. Skoro się tobie koncept, czy pewne moje założenie nie podobają, to po co zatruwasz ten wątek swoimi wypowiedziami?

Jest tyle ciekawszych projektów, które mają o wiele bogatsze opisy niż ten, więc po co sobie zawracać głowę?

Nie istotne dla kogo ją tworzę, a pewne założenia prze ze mnie postawione. Jeżeli coś robię, wystawiam informację o tym, że póki co to jest w jakimś stopniu tajemnica i umieszczam prośbę o udostępnienie mi pewnych rzeczy, to chyba jest jasne, że projekt idzie do przodu?

Są projekty, które wymagają pewnych detalicznych opisów i są takie, którym nie jest to potrzebne, bo pewne założenia wychodzą takie, że ma to być niespodzianka. Wszystko z czasem. Mam wrażenie, że niektóre osoby nie mają ani za grosz cierpliwości na pewne rzeczy. Spokojnie, ogarnie się podstawowe rzeczy, będzie info.

16-01-16 02:12
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

"Skoro się tobie koncept, czy pewne moje założenie nie podobają, to po co zatruwasz ten wątek swoimi wypowiedziami?"
Hm... Bo od tego jest ten temat?

"Jest tyle ciekawszych projektów, które mają o wiele bogatsze opisy niż ten, więc po co sobie zawracać głowę?"
Bo chcę aby było ich więcej.
A co do informacji. Po prostu napisałem, że dużo projektów z takimi pytaniami padło. To nie jest dobry kierunek tworzenia. I zauważ, że często piszę JEŚLI, jeśli tak nie robisz to znaczy że Cb moja wypowiedź nie dotyczy.
16-01-16 02:17
"Pomógł" przyznał(a):
HaxoTV Offline
*

Na podstawie tych pytań buduję zachowania AI przeciwników

16-01-16 02:19
"Pomógł" przyznał(a):
Amelanduil Offline
*

Liczba postów: 303

HaxoTV napisał(a):Skoro się tobie koncept, czy pewne moje założenie nie podobają, to po co zatruwasz ten wątek swoimi wypowiedziami?
Jest tyle ciekawszych projektów, które mają o wiele bogatsze opisy niż ten, więc po co sobie zawracać głowę?
Jak już tu coś ma zatruwać, to ten temat zatruwa dział z normalnymi (i regulaminowymi) zapowiedziami. Chcesz się bawić w eksperymentalne zapowiedzi - wrzucaj je do offtopu.

Poza tym to drugie zdanie... Skoro sam stwierdzasz, że gra nie jest ciekawa i ubogo opisana, to jak bumerang powraca pytanie: po co wrzucać jej zapowiedź?
16-01-16 09:07
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS