Krystal Energy
Aktualny czas: 28-04-26, 17:34 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP] Krystal Energy
MagicznyElf336 Offline
*

Liczba postów: 1

Krystal Energy

Witajcie! To mój pierwszy post na tym forum i jednocześnie moja pierwsza gra w RPG XP, więc nie bądźcie za ostrzy.

Krystal Energy to gra o świecie magicznym pełnym elfów. W grze wcielamy się w Kripika - elfa, który urodził się wśród ludzi i nie potrafi nauczyć się magii. Z tego właśnie powodu wyrusza w podróż do okoła świata - by nauczyć się zaklęć z różnych krajów. W grze odwiedzamy różne kraje, różne krajobrazy, różnorakie lokacje i walczymy z różnymi wrogami. Przewidziany czas rozgrywki to 2-3h jeśli pomijamy bitwy, z bitwami 4-5h.

Screeny:
Spoiler: (Otwórz)
Wciśnij, by pobrać.
Lub link, jeśli komuś nie odpowiada guziczek: https://www.sendspace.com/file/6ks9l4

lubię gry o magii i elfach.
10-10-16 20:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
AlmostNoRuby Offline
*

Liczba postów: 174

RE: Krystal Energy

Nie bądźcie zbyt ostrzy....
Fajnie to słyszeć. W tą grę po prostu nie da się grać.
Uwaga.
Włączyłem grę.
1) Ekran tytułowy to screen z pierwszego Gothica, i to jeszcze z powłączanymi menusami.
2) Po pierwszym monologu (w zasadzie zdaniu) wyrzuca nas do przeciwników gdzie trzeba się modlić :roll:
3) Battler to jakaś stara babcia
4) W ogóle nie da się przejść pierwszej walki, po wybraniu czegokolwiek przeciwnik nas zabija z siłą 22763 obrażeń (a może to wina wydania 4 beta w rpgmaker.pl?), chyba chciałeś zaostrzyć grę pod sam koniec
5) Samo RTP (patrz nawias wyżej)
6) Muzyka w stanie fatalnym, jakby była zripowana z zepsutego pegazusa.
7) Pierwsza mapa nawet źle zrobiona

Po zaledwie ok. 0,5 minuty gry tyle błędów?
Genialnie.
Ocena: placzplaczplacz
Niestety ale, cytuję, pierwsze gry z RPG Makera nie powinny się pojawiać w ogóle. Gratuluje lol

No i niestety. W przypadku takich spamów lubię dodać trochę chili.
W razie czego grę możesz wysłać do mnie zanim wstawisz do ogółu użytkowników, na maila, albo na GG (57508844). Porozmawiamy, co jest kompletnie o przebudowania, co może zostać.

Jak podasz/znajdę twojego maila to pokażę ci jak to wygląda z mojej perspektywy.

[Obrazek: userbar1.png]
10-10-16 21:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS