Zapowiedź nowego projetku
Aktualny czas: 13-03-25, 15:16 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] Zapowiedź nowego projetku
Sharkingv2 Offline
*

Liczba postów: 79

Zapowiedź nowego projetku

Witam!
Chciałbym wam przedstawić mój nowy projekt, do którego na poważnie się zabrałem z grupką znajomych... Aktualnie projekt nie ma nazwy i jest skończone tylko intro... W przyszłości po skończeniu prologu wrzucę link z demem gry. A tym czasem podrzucam wam link z samym intrem.

P.S. W intrze istnieją dwie opcje wyboru, prosiłbym o przetestowanie dwóch i podzielenie się swoimi opiniami. Dziękuję!
P.S2 - Intro kończy się jak obejmujemy pełną kontrolę nad bohaterem.

Download:
Intro + RTP
Intro [bez RTP]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-21 00:42 przez Sharkingv2.)
17-02-21 00:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

RE: Zapowiedź nowego projetku

Podoba mi się! :ahoy:

Nie ma wprawdzie na razie dużo gry w tej grze, ale zapowiada się ciekawie. Na pierwszy rzut oka przypomina miks Wiedźmina i Gothica. smiles
Dialogi całkiem w porządku - na początku jesteśmy nieco zalewani tekstem, ale atmosfera jednak jest.

Z rzeczy które gryzły mnie w oczy (albo uszy):
- podstawowe drzewka VX-owe wymieszanymi z innymi, strasznie gryzą się stylem. :ehe:
- sporo w tej grze dźwięków podczas scenek (picie piwa, wyrzucanie pieniążków na stół), które nadają grze charakteru, ale przez to wyróżniają się też dźwięki których brakuje (chodzenie postaci, podnoszenie rzeczy).

Zapowiada się fajnie i czekam z niecierpliwością. Polecam też skupić się na jakości a nie długości, bo to taka pułapka wielu rm-owiczów. :I

P.S. Proszę o uzupełnienie tematu o fabułę i screenshoty, według zasad opisanych w dziale:
Cytat:Tytułem tematu powinien być tytuł projektu (bez zbędnych dopisków).
Temat powinien zostać oznaczony tagiem adekwatnym do wersji Makera, w którym projekt jest tworzony, np [XP], [VX].
Treść tematu powinna składać się z:
- opisu fabuły,
- co najmniej 3 screenshotów (zrzutów ekranu) umieszczonych w tagach [spoiler][*/spoiler].

Ponadto opcjonalnie:
- opisu bohaterów,
- wykazu użytych skryptów oraz ich autorów,
- spisu używanych grafik oraz ich autorów,
- informacji o postępie w tworzeniu projektu (słownie lub procentowo),
- planowanym terminie ukończenia lub linku do ściągnięcia dema/gry.

Demo i pełne wersje gry należy hostować na min. 2 różnych hostingach (np. Rapidshare, Sendspace, Badongo, Hostuje, Mediafire).
Autor zakładający tematy niezgodne z niniejszym regulaminem ma 1 tydzień na poprawę ich treści. W tym celu należy skontaktować się drogą wiadomości prywatnych z Członkiem Pomocy lub Moderatorem. Niedopełnienie wymogu skutkować będzie wygaszeniem lub usunięciem tematów.

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
17-02-21 04:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS