(23-01-18 22:09)Yoroiookami napisał(a): Mapki są całkiem ładne, fajnie że jest wybór klas, a system walki nie wydaje się nieuczciwy, mimo że nie przepadam. Tyle z pozytywów.
Projekt na chwilę obecną jest leniwie zrobiony i niedopracowany. Mógłbyś spędzić trochę czasu nad dialogami i poprawą błędów. 
Niektóre rzeczy rażą w oczy - na przykład postaci stojące 'na niebie' na początku gry w prawym dolnym rogu. A na niektóre mapy nie możemy się dostać bo gra nam tak mówi. Większość ludzi raczej zauważy takie rzeczy i wcale nie umili im to gry. 
Projekt w ostatecznej formie może wyjść fajny, ale mam wrażenie że wszystko robisz na odwrót. Zamiast skupiać się na fanpage'ach, poradnikach, ilości map czy klas, dopracuj najpierw to co masz. A jak już to zrobisz, to wtedy wydaj demo. 
Tak chyba nie powinno być? 
![[Obrazek: 79d1259676.jpg]](https://puu.sh/z82sR/79d1259676.jpg)
Dziękuję za jakąś konstruktywną krytykę.
Co do tych postaci na początku to po prostu gotowe zdarzenia jakie tylko robię w innych miejscach - co prawda mój błąd że je tam zostawiłem.
Co do tego że powinienem się skupić na projekcie a otoczkę odpuścić to też jest dobry pomysł
Jeszcze raz dzięki i postaram się poprawić