System RPG XP - Wymiar X
Aktualny czas: 28-04-26, 20:23 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP] System RPG XP - Wymiar X
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

RE: System RPG XP - Wymiar X

(04-01-15 16:30)Yoroiookami napisał(a):  
(04-01-15 15:52)konekszyn napisał(a):  
(14-08-14 21:16)Yoroiookami napisał(a):  Moje oczka się podnieciły, jak Ozzma na widok Cynamonka. :shock: Prezentuje się pinknie i zrozumiale. :klaszcze: Szczerze - nie mogę się doczekać. :kiti:

Ty tak na serio, czy tylko się podlizujesz? Bo twój post wskazuje na to drugie.
Ja tak na serio. :aww: Podoba mi się. A moje posty mogą wskazywać na wiele różnych rzeczy. :roll:

Wydaje mi się, że pan konekszyn ma jakieś połączenia z Reginald33 także nie przejmuj się. Kolejny niedowartościowany twórca, bądź znudzony jako takim spokojem, albo zwykły burak. :roll:

A jeżeli chodzi o grę to bardzo, ale to bardzo czekam na ten projekt. Jest to jeden z nielicznych (przyznam się szczerze) projektów od TT, które przykuły tak bardzo moją uwagę (pewnie przez wzorowanie się na Disgaei). Sama gra może pozamiatać w przyszłych GFach jeżeli fabularnie będzie poukładana. mrgreen

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-15 16:54 przez Crashykk.)
04-01-15 16:53
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
System RPG XP - Wymiar X - Ayene - 03-05-13, 22:13
RE: System RPG XP - Wymiar X - PaC - 02-08-14, 18:50
RE: System RPG XP - Wymiar X - Crashykk - 04-01-15 16:53

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS