System RPG XP - Wymiar X
Aktualny czas: 28-04-26, 14:21 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP] System RPG XP - Wymiar X
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

RE: System RPG XP - Wymiar X

Odświeżam info o projekcie. Jestem na etapie tworzenia nowych lokacji i oczywiście idzie jak krew z nosa.
Z zupełnych nowości napiszę, że udało mi się dodać kilka ciekawych opcji do walki, jak na przykład łączenie bohaterów w pary. Dzięki temu "sparowane" osoby, stojąc obok siebie, będą mogły używać nawzajem swoich umiejętności (oczywiście będzie kosztować ich to nieco więcej niż właściciela). Podobnie rzecz się ma z normalnym atakiem. Dzięki temu gracz będzie mógł kombinować obok kogo postawić bohatera na czas ataku.
Nadal walczę z opcją wskrzeszania. Chciałam dodać taki bajer, ale nie wiem, czy nie będzie przekombinowany. Zawsze podobała mi się opcja jak w FF Tactics, gdzie gracz mógł wskrzesić bohatera w ciągu 3 rund, jak nie to tracił go na zawsze. Oczywiście w przypadku Systemu strata nie wchodziłaby w rachubę. Nie wiem jeszcze, czy warto tracić na to czas. Może macie jakieś sugestie?

Nowa lokacja w Pszczelim Lesie.
[Obrazek: y7j7.jpg]

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
23-07-13 22:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
System RPG XP - Wymiar X - Ayene - 03-05-13, 22:13
RE: System RPG XP - Wymiar X - Ayene - 23-07-13 22:36
RE: System RPG XP - Wymiar X - PaC - 02-08-14, 18:50

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS