Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D)
Aktualny czas: 28-04-26, 12:47 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP / VX / VXAce] Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D)
czomber4 Offline
*

Liczba postów: 43

Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D)

IZOMETRIC/3D TILES MEGA PACK VOL.1 to pierwsza mega paka z serii izo. Znajdziecie tutaj 171 tilesetów z materiałami izometrycznymi (pseudo 3d). Pozwoli wam to na tworzenie bardziej oryginalnych map niżeli te standardowe. Polecam łączyć z normalnymi tilesetami + parallaxing.

http://rpgmaker.eu/izometric3d-tiles-mega-pack-vol-1/

rpgmaker.eu
Jeżeli materiały z mojej strony okazały się pomocne, nie bój się użyć któregoś z przycisków społecznościowych. Pomóż mojej stronce się rozwijać :)
01-03-14 21:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Rave Offline
*

Liczba postów: 327

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D)

OGARNIJ JAKIŚ NORMALNY HOSTING!!!

Ani ja, ani podejrzewam nikt inny nie ma przyjemności czekać na ściągnięcie pół godziny albo ściągać paczki zawierające po 100+ grafik grafika po grafice.

Nie ma rzeczy niemożliwych, jest tylko brak umiejętności.
[Obrazek: UXIyBZb.gif][Obrazek: UXIyBZb.gif]

Spoiler: (Otwórz)
01-03-14 21:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Zvarr Offline
*

Liczba postów: 118

Rave spokój!winkBitShare mi w całości odpowiada, poczekaj te 5minut. Naprawdę, ciesz się, że te zasoby w ogóle są!!! ;-)
01-03-14 21:39
"Pomógł" przyznał(a):
Hubertov Offline
*

Liczba postów: 86

Ja tam wybieram rapidgator i czekam 45 s. Lepsze to niż cały dzień szukać w google.
01-03-14 21:40
"Pomógł" przyznał(a):
Zvarr Offline
*

Liczba postów: 118

A jak! Polejcie H. bo dobrze prawi!
01-03-14 21:41
"Pomógł" przyznał(a):
czomber4 Offline
*

Ja już swoje w tym temacie powiedziałem. Nikogo nie zmuszam do ściągania. Jeżeli ktoś nie potrafi docenić pracy w to włożonej (a zajmuje mi to naprawde dużo wolnego czasu, którego i tak mam mało z powodu pracy) i boli go te 60 sekund to zawsze może szukać zasobów na innych stronach których jest mnóstwo. Z mojej strony to tyle w tym temacie.

Wracając do głównego tematu tego wątku. Już niedługo mam zamiar zamieścić na stronie kilka artykułów w dziale tutoriale. W których będziecie mogli znaleść różnego rodzaje porady dotyczące między innymi tworzenia map metodą parallaxinu, oraz przykładowo podpowiem wam jak w prosty sposób wyedytować dowolny characterset tak by był przystosowany np. do skryptu victora diagonal movement, który pozwala postacią na przemieszczanie się w 8 kierunkach zamiast 4 oraz używanie osobnych animacji podczas poruszania się na ukos. Myśle, że jest to bardzo fajna opcja dla osób które będą chciały stworzyć mapy w stylu izo bądź hybrydowym izo-standard.

rpgmaker.eu
Jeżeli materiały z mojej strony okazały się pomocne, nie bój się użyć któregoś z przycisków społecznościowych. Pomóż mojej stronce się rozwijać :)
01-03-14 22:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Kopernik Offline
*

Czyli żeby to zassać muszę wysłać sms? Szkoda... Nie mógłby ktoś wrzucić to gdzie indziej? Jak nie to trudno, żyje się dalej... :P

PS. Witam wszystkich, w pierwszym moim poście na tym forum. :P (Tak pierwszy post, a ja już o coś proszę, wiem...).

Poprawna pisownia jest dla lamerów.

Mój projekt: "Świat alternatywny 1 - Wygnany"
Spoiler: (Otwórz)

Odpłać ciosem za cios, pogardą za pogardę, śmiercią za śmierć, a odpłać z potężnym procentem! Oko za oko, ząb za ząb, w czwórnasób, po stokroć!

Anton Szandor LaVey, Biblia Szatana
14-03-14 19:19
"Pomógł" przyznał(a):
panciastekpl Offline
*

Liczba postów: 38

Niech ktoś poda jakiś normalny link a nie jakieś gówno
22-04-14 15:18
"Pomógł" przyznał(a):
ADI Offline
*

Liczba postów: 277

Była zabawna historia z Czomberem i tym hostingiem.

Załóż wątek w dziale wsparcie i napisz konkretnie czego szukasz, może ktoś pomoże...

https://SecreLocal.com - Vanessa Mimi Haley Vladochka Ana Vavx - No Verify - Anonymous Adult Dating - Meet Local Private Lady
22-04-14 16:10
"Pomógł" przyznał(a):
panciastekpl Offline
*

Liczba postów: 38

Spoko no bo wiesz jak ktoś daje takie hostingi.Ja wole jakieś podobne do mediafire lub addfly.
23-04-14 13:39
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS