[XP / VX / VXAce] Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D) - Wersja do druku
Ultima Forum
[XP / VX / VXAce] Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D) - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y)
+--- Wątek: [XP / VX / VXAce] Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D) (/Thread-XP-VX-VXAce-Pot%C4%99zna-paczka-Tileset%C3%B3w-Izometryczne-3D)

Strony: 1 2

Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D) - czomber4 - 01-03-14 21:27

IZOMETRIC/3D TILES MEGA PACK VOL.1 to pierwsza mega paka z serii izo. Znajdziecie tutaj 171 tilesetów z materiałami izometrycznymi (pseudo 3d). Pozwoli wam to na tworzenie bardziej oryginalnych map niżeli te standardowe. Polecam łączyć z normalnymi tilesetami + parallaxing.

http://rpgmaker.eu/izometric3d-tiles-mega-pack-vol-1/

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D) - Rave - 01-03-14 21:33

OGARNIJ JAKIŚ NORMALNY HOSTING!!!

Ani ja, ani podejrzewam nikt inny nie ma przyjemności czekać na ściągnięcie pół godziny albo ściągać paczki zawierające po 100+ grafik grafika po grafice.

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D) - Zvarr - 01-03-14 21:39

Rave spokój!winkBitShare mi w całości odpowiada, poczekaj te 5minut. Naprawdę, ciesz się, że te zasoby w ogóle są!!! ;-)

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D) - Hubertov - 01-03-14 21:40

Ja tam wybieram rapidgator i czekam 45 s. Lepsze to niż cały dzień szukać w google.

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D) - Zvarr - 01-03-14 21:41

A jak! Polejcie H. bo dobrze prawi!

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D) - czomber4 - 01-03-14 22:01

Ja już swoje w tym temacie powiedziałem. Nikogo nie zmuszam do ściągania. Jeżeli ktoś nie potrafi docenić pracy w to włożonej (a zajmuje mi to naprawde dużo wolnego czasu, którego i tak mam mało z powodu pracy) i boli go te 60 sekund to zawsze może szukać zasobów na innych stronach których jest mnóstwo. Z mojej strony to tyle w tym temacie.

Wracając do głównego tematu tego wątku. Już niedługo mam zamiar zamieścić na stronie kilka artykułów w dziale tutoriale. W których będziecie mogli znaleść różnego rodzaje porady dotyczące między innymi tworzenia map metodą parallaxinu, oraz przykładowo podpowiem wam jak w prosty sposób wyedytować dowolny characterset tak by był przystosowany np. do skryptu victora diagonal movement, który pozwala postacią na przemieszczanie się w 8 kierunkach zamiast 4 oraz używanie osobnych animacji podczas poruszania się na ukos. Myśle, że jest to bardzo fajna opcja dla osób które będą chciały stworzyć mapy w stylu izo bądź hybrydowym izo-standard.

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D) - Kopernik - 14-03-14 19:19

Czyli żeby to zassać muszę wysłać sms? Szkoda... Nie mógłby ktoś wrzucić to gdzie indziej? Jak nie to trudno, żyje się dalej... :P

PS. Witam wszystkich, w pierwszym moim poście na tym forum. :P (Tak pierwszy post, a ja już o coś proszę, wiem...).

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D) - panciastekpl - 22-04-14 15:18

Niech ktoś poda jakiś normalny link a nie jakieś gówno

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D) - ADI - 22-04-14 16:10

Była zabawna historia z Czomberem i tym hostingiem.

Załóż wątek w dziale wsparcie i napisz konkretnie czego szukasz, może ktoś pomoże...

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D) - panciastekpl - 23-04-14 13:39

Spoko no bo wiesz jak ktoś daje takie hostingi.Ja wole jakieś podobne do mediafire lub addfly.