Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D)
Aktualny czas: 28-04-26, 20:42 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP / VX / VXAce] Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D)
czomber4 Offline
*

Liczba postów: 43

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D)

Ja już swoje w tym temacie powiedziałem. Nikogo nie zmuszam do ściągania. Jeżeli ktoś nie potrafi docenić pracy w to włożonej (a zajmuje mi to naprawde dużo wolnego czasu, którego i tak mam mało z powodu pracy) i boli go te 60 sekund to zawsze może szukać zasobów na innych stronach których jest mnóstwo. Z mojej strony to tyle w tym temacie.

Wracając do głównego tematu tego wątku. Już niedługo mam zamiar zamieścić na stronie kilka artykułów w dziale tutoriale. W których będziecie mogli znaleść różnego rodzaje porady dotyczące między innymi tworzenia map metodą parallaxinu, oraz przykładowo podpowiem wam jak w prosty sposób wyedytować dowolny characterset tak by był przystosowany np. do skryptu victora diagonal movement, który pozwala postacią na przemieszczanie się w 8 kierunkach zamiast 4 oraz używanie osobnych animacji podczas poruszania się na ukos. Myśle, że jest to bardzo fajna opcja dla osób które będą chciały stworzyć mapy w stylu izo bądź hybrydowym izo-standard.

rpgmaker.eu
Jeżeli materiały z mojej strony okazały się pomocne, nie bój się użyć któregoś z przycisków społecznościowych. Pomóż mojej stronce się rozwijać :)
01-03-14 22:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Potęzna paczka Tilesetów (Izometryczne/3D) - czomber4 - 01-03-14 22:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS