![]() |
|
[VX] Asgun - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VX] Asgun (/Thread-VX-Asgun) Strony: 1 2 |
RE: Asgun - INRE - 02-07-13 14:45 Cytat:Rozumiem kwestię mechaniki, ale to czy gra jest ładna czy ma ciekawą fabułę nie zależy ani trochę od możliwości programu...Wiem, ale jak na razie niewiele było dobrych gier na VX pod tym względem. RE: Asgun - ravenone - 03-07-13 18:07 Skill z bieganiem to dobry pomysł. Lubię ciekawe dodatki. A co gry - będzie tak samo cienka jak jej autor;) Keep working. RE: Asgun - Ayene - 24-07-13 17:02 Twój pomysł na umiejętność biegania to jak widać kompromis RE: Asgun - Leoś - 25-07-13 21:24 noruj napisał(a):- Dokonywanie wyborówMamy rozumieć, że wybory będą kształtowały jakieś cechy charakteru czy będą miały tylko wpływ na zakończenie? Jeśli gra opiera się na rozwijaniu umiejętności drużyny to skill biegania jest dobrym rozwiązaniem. Będzie i realnie, i efektywnie. RE: Asgun - SaE - 26-07-13 08:40 Nie dałeś tutaj skrinu z karcianki. I tak sobie myślę, skoro Viuu / Darknesss zrobił logo to czemu nie poprosisz go o zrobienie kilku kart. Chyba że to poprawiłeś, bo jak na ten moment to jest to największy minus zapowiedzi. RE: Asgun - noruj - 14-02-14 02:47 Ding-dong. Właśnię ukończyłem kolejny "rozdział" w Asgun. Został mi OSTATNI + epilog. No ja się cieszę, nie wiem jak wy. : ) ![]() Pokój w gospodzie, przerobiony na małą bazę. Bohaterowie właśnie opracowują pewien plan. RE: Asgun - X-Tech - 14-02-14 03:19 Dla mnie OK. Z tego co ogarniam co projekt to u Ciebie co raz lepiej. Interesuje mnie ta gra, bo to jedna z niewielu, które przypominają mi choć troszkę Czasoprzestrzenie od Titka. Z gier, na które jeszcze czekam to m.innymi zwariowane przygodówko rpgówki od Tag Team i mój własny projekt XD RE: Asgun - Szymkim213 - 26-03-14 16:37 Kiedy ona będzie? Ja na nio czekam już 1 rok! CZEKAM CZEKAM CZEKAM Witam Czekam już na to grę od dłuższego czasu. [JUŻ 2 LATA!!] I niezmiernie się nie mogę doczekać. Pracuj szybciej lepiej nad tymi projektami i wystaw tą grę bo niemogę się DOCZEKAĆ!!! RE: Asgun - noruj - 16-06-14 14:44 Spokojnie, no tworzę grę. Doczekasz się :P Mam zrobione jakieś 3/4 : ) |