![]() |
|
[VXAce] Land of Lost Kingdom : Legenda Reya - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VXAce] Land of Lost Kingdom : Legenda Reya (/Thread-VXAce-Land-of-Lost-Kingdom-Legenda-Reya) |
RE: Land of Lost Kingdom : Legenda Reya - Lartarin - 16-05-13 21:41 Nie nie nie! chodzi mi o to w jakiej są jakości? Czyli ile jednostek "brzmienia" maja na sekundę? To się nazywa: szybkość transmisji bitów... tak podaje windows xp RE: Land of Lost Kingdom : Legenda Reya - dobiko - 16-05-13 21:52 aaaa XD ( mam win 7 gomen ^ ^" ) 1141kbs/s ^ ^ RE: Land of Lost Kingdom : Legenda Reya - Lartarin - 16-05-13 21:54 No to znalazłeś część problemu RE: Land of Lost Kingdom : Legenda Reya - dobiko - 16-05-13 22:05 oki ^^ dziękuję :D i spróbuje tak jak mówisz ^^ RE: Land of Lost Kingdom : Legenda Reya - Mekuso - 24-05-13 11:37 Szczerze, to podoba mi się ten projekt. :) Miło się patrzy na mapki. Szkoda jednak, że funkcja pobierania została wyłączona. :3 RE: Land of Lost Kingdom : Legenda Reya - dobiko - 24-05-13 17:40 Minko Problem naprawiony xD przynajmniej u mnie o.o Przez przypadek klikłem nie to co trzeba ^ ^"""""" RE: Land of Lost Kingdom : Legenda Reya - Śliwka - 24-05-13 20:53 Demo się pobiera, faktycznie ma strasznie dużą wagę O.o Ale fabuła mi się strasznie spodobała, zapowiada się ciekawa gra :) RE: Land of Lost Kingdom : Legenda Reya - dobiko - 25-05-13 09:27 Następna wersję postaram sie odchudzić znacząco :D RE: Land of Lost Kingdom : Legenda Reya - NatsuDragneel - 25-05-13 18:36 Już pobieram, ale mój transfer może nie wyrobić. Trudno. RE: Land of Lost Kingdom : Legenda Reya - SaE - 15-06-13 18:17 Opis fabuły nieskładny i za obszerny. Opisałeś wszystko za szczegółowo. Nie zdradziłeś prologu, ale dalsze losy Reya już tak -_- No to jak? Warto nadwerężać transfer dla tego dema? |