[VX] The Last Harbour - Wersja do druku
Ultima Forum
[VX] The Last Harbour - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema)
+--- Wątek: [VX] The Last Harbour (/Thread-VX-The-Last-Harbour)

Strony: 1 2

RE: The Last Harbour - ralfek - 30-09-14 18:29

Nie chciałbym nic sugerować ale misja z kodem jest zerżnięta z "thief"zrobionego w VX jak by co jest na twierdzy (zresztą nie tylko to)

RE: The Last Harbour - Suga - 01-10-14 11:24

Tamta to też moja gra, lecz zrobiłem ją 3 lata temu i uważałem za totalną porażkę c:
Zebrałem kilka rzeczy, które były okej i robię nowy projekt.

RE: The Last Harbour - X-Tech - 07-10-14 22:51

Bardzo dobrze, że się nie poddałeś, bo tak właśnie postępuje twórca. Kończy kolejne gierki przez co rośnie jego skill. Tak trzymać. Na pewno ta gierka będzie lepsza. Tylko kończenie projektów rozwija nieważne jak dobre będą - każdy czegoś uczy.

Ja sam zrobiłem wiele gierek , KTÓRE zachowałem dla siebie do szufladki...jeszcze w czasach nim miałem internet - każda była wyróżniająca się pod innymi względami i z każdą rósł mój skill. Mimo, że nie wrzuciłem gier z szuflady w większości na forum miałem z ich kończenia radochę - Mój skill do robienia gierek jest teraz naprawdę lekko pisząc sporawy...(To nie były gierki pokroju minigierka bez fabuły, ale gierki oparte na fabule ewentualnie z własnymi systemami i minigrami)

RE: The Last Harbour - Ayene - 08-11-14 12:15

Taak. Graficznie gra prezentuje się rewelacyjnie. W moim odczuciu zarys fabularny nieco zagmatwany. Niewiele z niego zrozumiałam razz Trudne do ogarnięcia są zapowiedzi z mnóstwem nazw własnych, zwłaszcza nazw krain, miast itd. Rozumiem jednak, że na potrzeby tematu fabułę mocno skróciłeś.
Czekam zatem na informacje o postępach.