![]() |
|
[2k3] Historia Zaginionej Marchewki - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [2k3] Historia Zaginionej Marchewki (/Thread-2k3-Historia-Zaginionej-Marchewki) |
RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 12-01-15 23:14 Licze na to, ze jak najwiecej osob zagra w demko i wysle na forum swoja opinie, abym wiedzial, co ewentualnie zmienic, badz poprawic. Takie uwagi oraz fakt, iz jednak ludzie graja motywuje do dzialania. Jezeli chodzi o wiadomosc X'sia. Bardzo dziekuje za przychylna opinie. Nawet nie wiesz jak bardzo doceniam dobre slowo od kogos tak ogranego w RMowkach! :) W sprawie projektu. Emotki zostana wyrzucone z wiadomosci. :3 RE: Historia Zaginionej Marchewki - X-Tech - 12-01-15 23:49 Spoko. Dlatego właśnie pisałem - Po co spamować, że ktoś nie zagra w demo zamiast w nie zagrać i skomentować może znaleźć jakiś bug i zalety, które się spodobają i zachęcić autora do dalszych prac...Jak ludzie tylko szukają pretekstu do napisania, że nie zagrają lub obiecują jedynie, że zagrają to fakt skąd brać chęci garściami. W każdym razie dla mnie demo ma pozytywną energię i spójność i taką własną moc - coś co mi się spodobało dlatego chętnie zagram w pełniaka. RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 01-02-15 23:26 Jezeli ktos jest ciekaw, co dzieje sie z Marchewkami to przyznac sie musze, ze na razie nic. :( Dopadla mnie niestety awaria klawiatury i brak czasu, aby wybrac sie po nowa, wiec mysle, ze calosc bedzie zalezec od ferii, ktore mam od polowy lutego. (fabule mam rozpisana musze ja tylko przeniesc) Jezeli ktos w ogole czeka na ten projekt to chcialbym go przeprosic. :( RE: Historia Zaginionej Marchewki - Avaron - 01-02-15 23:34 Zasmuciles mnie :'( RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 01-02-15 23:45 Projekt nie zostal porzucony. Jak tylko zdobede nowa klawiature od razu zabieram sie za dalsza prace i mam nadzieje, ze ukoncze projekt w terminie (poczatek marca) ;) RE: Historia Zaginionej Marchewki - Avaron - 01-02-15 23:55 No to dawaj adres prześle ci klawiaturę ;-) RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 02-02-15 00:03 Bez przesady, na to mnie jeszcze stac xD Heh xD RE: Historia Zaginionej Marchewki - Avaron - 02-02-15 00:05 Ale wiesz chodziło mi o maila i bym ci ekranowa przesłał ;-) RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 02-02-15 00:34 Kazdy windows chyba ma takowa (przynajmniej od Visty), jednakze pisanie czegokolwiek na takowej to udreka, wiec wole na spokojnie przeczytac i przemyslec sobie wszystkie plany, a jak kupie ta klawiature to rusze na pelnych obrotach :) RE: Historia Zaginionej Marchewki - Avaron - 02-02-15 17:56 Powodzenia ;-) |