![]() |
|
[VX] Asgun - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [VX] Asgun (/Thread-VX-Asgun--2425) Strony: 1 2 |
RE: Asgun - Amelanduil - 10-12-15 00:47 Adrapnikram napisał(a):Aż mi się X-Tech przypomniał.Ty w sumie to się zgadza, też ciągle w kółko o tym samym pieprzy xP RE: Asgun - ShiroĒsu - 10-12-15 14:03 HaxoTV bez urazy ale faktycznie robisz się drugim X-Techem, innymi słowy prawisz z sensem tylko niepotrzebnie wytykasz jedno i to samo gdzie tylko się da i niekiedy zbytnio się rozpisujesz. W ten sposub zamiast przyciągać do podanych przez siebie rozwiązań robisz z siebie pośmiewisko. Wygaśnie RE: Asgun - krakoman - 09-02-16 16:53 Co do gry: grałem, podoba mi się, mapping mógłby być lepszy, ale grafiki są ok. HaxoTV napisał(a):Podsumowując,(...) uważam, że RPG Maker XP ma potencjał, ale jest marnowany przez właśnie takie podejście ze strony wielu użytkowników, którzy na nim pracują. Podsumowując, jest wiele osób z potencjałem, ale jest on krytykowany przez takich ludzi jak "HaxoTV" który uważa, że aby gra była dobra musi mieć swoje grafiki, bo inaczej twórca to leń i amator xD HaxoTV napisał(a):Ja rozumiem brak czasu, zdolnościTwoje zdolności za to są na bardzo "wysokim" poziomie. Ale to tylko MOJE ZDANIE (grafika "Pogromcy Pustki", a szczególnie postacie wyglądają okropnie, w porównaniu do znienawidzonych przez ciebie grafik RTP). PS. Pierwsze wersje League of Legends korzystały z grafik Warcrafta, więc ludzie z Riot Games to amatorzy bez zdolności graficznych... |