![]() |
|
Co u was? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Co u was? (/Thread-Co-u-was) Strony: 1 2 |
RE: Co u was? - Kable - 21-02-17 02:00 Pewnie ponownie już tu nie wpadnę szybko, więc również z przyjemnością (z ogromnym opóźnieniem, no wiecie taki lag :D), a więc RM się nie bawiłem już od X lat (jak bym się w ogóle wcześniej bawił;_;). Generalnie nie zmieniło się u mnie prawie nic jeżeli chodzi o zainteresowania :D dalej pałam miłością do Gier i Anime ;_;. W życiu prywatnym człowiek zmienił zamieszkanie na Gdańsk (jak ktoś z okolic to szeroki Konradowy uścisk :)), planuje a raczej już zakupiłem Własne "M" i powoli człowiek czuje, że zaczyna się starzeć ;_;, czas tylko zrobić małego Kabla by mógł szerzyć nienawiść wobec Konradów! Pozdrowienia oczywiście dla wszystkich starych dobrych Przyjaciół RE: Co u was? - Yoroiookami - 21-02-17 03:43 (21-02-17 02:00)Kable napisał(a): Pewnie ponownie już tu nie wpadnę szybko, więc również z przyjemnością (z ogromnym opóźnieniem, no wiecie taki lag :D), a więc RM się nie bawiłem już od X lat (jak bym się w ogóle wcześniej bawił;_;). Generalnie nie zmieniło się u mnie prawie nic jeżeli chodzi o zainteresowania :D dalej pałam miłością do Gier i Anime ;_;. W życiu prywatnym człowiek zmienił zamieszkanie na Gdańsk (jak ktoś z okolic to szeroki Konradowy uścisk :)), planuje a raczej już zakupiłem Własne "M" i powoli człowiek czuje, że zaczyna się starzeć ;_;, czas tylko zrobić małego Kabla by mógł szerzyć nienawiść wobec Konradów! Chyba aż dodam ci ciężarny brzuszek na końcu gry. Na pewno to docenisz. RE: Co u was? - Kable - 21-02-17 16:48 Yoroiookami napisał(a):Dobrze, że się tobie układa. Zrób dużo małych Kablątek, to o każdym zrobię grę. |