![]() |
|
[XP] Dungeons & Dragons tears of heaven - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [XP] Dungeons & Dragons tears of heaven (/Thread-XP-Dungeons-Dragons-tears-of-heaven) |
RE: Dungeons & Dragons tears of heaven - Sevard - 19-12-13 11:45 W sumie... Nie no, to faktycznie zepsułoby klimat :) RE: Dungeons & Dragons tears of heaven - Yotta - 10-03-14 13:10 Kurde, nic z tego opisu nie zrozumiałem! RE: Dungeons & Dragons tears of heaven - hans - 10-03-14 14:19 Sevard, osobiście sądzę że, zaszpachlowanie gry skryptami wcale nie poprawi jej jakości. Co mi po jakimś HUD i systemie nocy i dnia gdy otrzymam grę, ktòra miała być D&D a dostanę słabe mapki i kiepską fabułę z kilkoma skryptami. W każdym razie radzę autorowi podarować sobie ten projekt i wymyslec wlasny swiat fantasy... A z d&d czerpac tylko inspiracje. RE: Dungeons & Dragons tears of heaven - X-Tech - 10-03-14 17:19 Tak czytam temat i mam wrażenie, że robicie za autora jego grę XD Lokacje na screenach prezentują coś ciekawego i zachęcającego. Niech da GRĘ to oceni się co zrobił, bo chyba nie ma sensu oceniać screenów względem podręcznika D&D jak i samej radochy z gry. XD Ja mam wrażenie, że to może być ciekawa giera. RE: Dungeons & Dragons tears of heaven - Aki Stratego - 14-03-14 05:59 Jesli zrobi moc w kichach i ogólnie zniszczy mnie gameplayem to cofne słowa i wyśle mu piwo kurierem. Ale jeśli tylko żeruje na marce... no cóż, jestem fanem i geekeiem D&D, wiec bede gnoił. RE: Dungeons & Dragons tears of heaven - Pakit - 18-03-14 14:28 "syna pradawnego maga" Skoro to pradawny mag, to jego syn także zmarł dawno temu... Czyli to jakiś prawnuk, inaczej to sensu nie ma :d RE: Dungeons & Dragons tears of heaven - Adrapnikram - 18-03-14 21:24 "syna pradawnego maga" Myślę, że tu chodzi o jakąś range czy cóś RE: Dungeons & Dragons tears of heaven - Pakit - 19-03-14 14:55 A może i masz rację, lecz sam sobie powiedz czy takie rzeczy ukazują fabułę jako mniej ciekawą? RE: Dungeons & Dragons tears of heaven - MichessGamess - 20-03-14 23:26 Chyba jednak usunę z tytułu D&D. A powiedzcie mi czy mam kontynuować produkcje czy zając się produkcją bardziej dopracowanego horroru który napisałem jakiś czas temu. RE: Dungeons & Dragons tears of heaven - Kopernik - 21-03-14 00:11 To zależy od ciebie ale.... Fabuła TEGO projektu jest nom... kiepska, rób nowe jak ci się chce. |