![]() |
|
[2k3] Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006 - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [2k3] Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006 (/Thread-2k3-Szajba-Edukacja-Przygod%C3%B3wka-Hardkor-Humor-Minigry-2006) |
RE: Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006 - X-Tech - 19-10-14 21:18 To chyba jakaś przećpana wersja gry. Szkoda, że nie ma ostatniej ktoś. XD RE: Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006 - Dragon Kamillo - 19-10-14 23:32 X-Tech właśnie se przypomniałem, że już kiedyś ściągałem szajbę, mam ją na starym komputerze, może się okaże, że jest to ta ostateczna wersja. Jak tylko będę miał czas to przeszukam i jeśli okaże się, że jest inna niż ta co tu jest w linku to ją podeślę. RE: Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006 - X-Tech - 19-10-14 23:36 (19-10-14 23:32)Dragon Kamillo napisał(a): X-Tech właśnie se przypomniałem, że już kiedyś ściągałem szajbę, mam ją na starym komputerze, może się okaże, że jest to ta ostateczna wersja. Jak tylko będę miał czas to przeszukam i jeśli okaże się, że jest inna niż ta co tu jest w linku to ją podeślę. Ooo. O to właśnie chodzi. RE: Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006 - Dragon Kamillo - 21-10-14 22:06 Niestety X-tech to jest ta sama wersja gry co tu dałeś. Szukaj dalej, może ktoś z gospody to ma, napisz tam w temacie z poszukiwaniami RM gier. Albo po prostu daj bohaterowi 10/10 hp i będzie git. Bo chyba dłuższej wersji i tak nie ma. RE: Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006 - X-Tech - 21-10-14 23:47 Okazało się, że ta wersja final to nie final dlatego daje ostatnia znana mi i sprawna wersja. http://www.speedyshare.com/SqZeU/ChoraFantazja-Szajbaaa.rar Dla tych co nie grali masa screenów z minigier, domu Bogdana, jazdy deskorolką, nurkowania, rozjeżdżania zwierzaków za pomocą deskorolki i różnych spotkań i questów na zachętę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [img][Imgur](http://i.imgur.com/OyNufP5.png)[/img] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006 - ReetzO - 23-10-14 17:35 Wyszedłem z pociągu i się wkurzyłem, bo po raz kolejny zepsuł mi się jakiś klawisz (postać porusza się tylko w tą stronę). Czy wie ktoś jak to naprawić? To już nie pierwszy raz w grach spod rm2k3. Mam Windowsa 7 jakby co. RE: Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006 - X-Tech - 23-10-14 18:11 (23-10-14 17:35)ReetzO napisał(a): Wyszedłem z pociągu i się wkurzyłem, bo po raz kolejny zepsuł mi się jakiś klawisz (postać porusza się tylko w tą stronę). Czy wie ktoś jak to naprawić? To już nie pierwszy raz w grach spod rm2k3. Mam Windowsa 7 jakby co. Ja mam Windowsa XP i śmiga. Prawdopodobnie masz jedynie problem z jakimś padem, który podpiąłeś przez USB. Może masz uszkodzonego pada, albo stery do niego. RE: Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006 - ReetzO - 23-10-14 18:19 Niestety żaden pad :/ RE: Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006 - X-Tech - 23-10-14 18:21 Jak to stwierdziłeś ? Nie używam Windows 7. Jesteś pierwszą osobą, która coś takiego zgłasza. Musisz mieć coś nie tak ze swoim kompem, bo gra dotychczas u każdego śmiga. Jak skończysz mieć ten problem napisz co sądzisz o gierce, bo jest udostępniona ostatnia legendarna wersja wzbogacona o faceset bohatera, którego nie ma na screenach xd Kto pograł niech się wypowie chętnie poczytam. Może mnie zainspirujecie do kolejnej szalonej produkcji tego typu, ale jeszcze bardziej zakręconej - zresztą każda opinia jest spoko. RE: Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006 - ReetzO - 23-10-14 18:32 To nie jest problem gry, po prostu coś psuje się mi z 2k3 ;/ Tak czy siak postaram się ją jutro dokonczyć |