![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - INRE - 08-06-13 15:04 Cytat:Ostatnio spotkałem się z 'wontami', ponieważ postrzegam niektórych na swój sposób. Także teraz macie okazję zrobić to po swojemu. Oczywiście mi to nie przeszkadza, jeśli tylko będziecie dzięki temu szczęśliwsi.Ja nie będę dzięki temu szczęśliwszy. Chciałbym zostać umieszczony ale wolę żebyś sam dobierał i postrzegał na swój sposób. Rasa, klasa itp. - wybierz sam jeśli możesz. Może coś na podstawie tego? http://forum.ultimateam.pl/Thread-Zapoznajmy-si%C4%99?pid=803#pid803 http://forum.ultimateam.pl/Thread-Poka%C5%BCmy-si%C4%99?page=2 Jakąś tam fazkę robiłeś z mojej foci, także myślę, że tu też coś ciekawego powymyślasz XD. Może być coś śmiesznego, ja się nie obrażam. Nick: INRE Powiedzonko: "Luźny język często trafia w ciasne miejsce" RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 08-06-13 15:30 Cieszę się, że nie wziąłeś tamtego żarciku na serio. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Pan Cube - 19-06-13 15:26 Nazwa taka: RainbowGul Rasa: Kucyk Klasa: Tęczowy Władca czasu Ulubione powiedzenie: Friendship is Magic! (Przyjaźń to Magia!) Żywioł: Tęcza!! ...i czas. Avatar: Spoiler: (Otwórz) Edit: Zmieniłem trochę, bo chcę połączenie tęczy i czasu XD RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Diablo - 19-06-13 16:54 Rasa: Demon Klasa: Mag Nick: Diablo Żywioł: Ciemność, ogień Tytuł: Mistrz mrocznych sztuk Powiedzenie: Pod mym berłem drży magia ciemności, wojownicy bez dusz na me rozkazy. Wolność to tylko wspomnienie. Obrazek:
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - ragnarok - 20-06-13 21:05 Rasa - elf Klasa - wojownik Nick - Ragnarok Tytuł - Szary elf Powiedzenie - Ave Ragnarok. Możesz się wzorować na Zaidzie z Rune Factory 3. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 20-06-13 23:34 Troszeczkę smuci mnie ten kompletny brak oryginalności Sam nie wiem co z tego będzie. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - MrDawnok - 21-06-13 09:44 Nazwa: Dawnok Rasa: Zostawiam tobie ;) Klasa: Czarodziej czasu(coś w ten deseń Żywioł: Czasoprzestrzeń Powiedzenie: "Istota życia polega na dobrym użyciu czasu." Wygląd: Wolna wola :D RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - NatsuDragneel - 29-06-13 12:31 Nazwa: NatsuDragneel Rasa: Elf Klasa: Mag Żywioł: Ogień Powiedzenie: Stare chińskie przysłowie - "Jeżeli nie wiesz co powiedzieć, powiedz stare chińskie przysłowie" Obrazek: Dowolny Natsu, google grafika Ci pomoże ;P RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - tracersgta - 29-06-13 13:22 Nazwa: Tracer (tak, bez "sgta") Rasa: Furry, tygryso-człowiek Żywioł: Natura Powiedzenie: Roar?! ^_^ RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Crashykk - 29-06-13 13:55 Postanowiłem napisać coś nowego, aby być bardziej oryginalnym. Nazwa: CrasheR Rasa: Lis Klasa: Ninja Żywioł: Ogień Powiedzenie: "Przebiegły jak lis, szybki jak ninja!" Wygląd: Spoiler: (Otwórz) |