![]() |
|
[VX] Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [VX] Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu (/Thread-VX-Kejbyl-III-Zrodzony-ze-Spamu--2435) |
RE: Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu - Avaron - 20-09-15 13:50 Hmm... jakoś nigdy nie miałem ochoty pograć w kabelki, niezbyt przepadam za grami mającymi rozśmieszyć ale skoro tam jestem no to jednak wypada :D znając mnie będe ją sporo przechodził ale w końcu napiszę recenzje! PS Aż skłoniłem się do rozmyślań nad tym jak jestem postrzegany przez innych użytkowników... i chyba nie chce wiedzieć RE: Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu - Yoroiookami - 20-09-15 18:18 Pisaj, pisaj. Update. Osobom, które jeszcze nie ukończyły gry, polecam pobrać. RE: Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu - Lartarin - 21-09-15 09:11 Jak dawno nie odpalałam mejkera, tak przy okazji każdej Twojej gry robię wyjątek. Stety gram od początku, ponieważ sejff się zgubił gdzieś na pustkowiach chaosu ^^ Widzę, że jakaś część scenek została odświeżona (lub tak mi się zdaje), a i bagófff jakby mniej. Szkoda tylko, że walki stały się jakieś "uprane w krochmalu"...? Hyy...? ^^ W każdym razie zamysł dodatku, do dzieła rozumianego samego przez się jest czynem chlubnym RE: Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu - Yoroiookami - 21-09-15 09:29 (21-09-15 09:11)Lartarin napisał(a): Jak dawno nie odpalałam mejkera, tak przy okazji każdej Twojej gry robię wyjątek. Stety gram od początku, ponieważ sejff się zgubił gdzieś na pustkowiach chaosu ^^ Widzę, że jakaś część scenek została odświeżona (lub tak mi się zdaje), a i bagófff jakby mniej. Szkoda tylko, że walki stały się jakieś "uprane w krochmalu"...? Hyy...? ^^ W perwollu! RE: Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu - Crashykk - 21-09-15 21:32 Pograłem jakąś godzinkę w dodatek. (leniwy jestem to nie przechodziłem od początku RE: Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu - krakoman - 29-09-15 14:20 Przez mój wolny internet wahałem się co do pobrania nowego Kejbla. Przez jakiś czas miałem też przerwę od Ultimy (i patrząc na to co robi Szymkim, chyba sobie ją wydłużę). Powracając jednak do Kabelka. Wraz z wyjściem DLC czy jak to tam nazywacie, postanowiłem zagrać. Gra jest świetna! Jest to chyba najlepsza gra zrobiona w RPG Makerze, od czasów Arkany, gier Titka i wszystkich innych świetnych gier RPG które ogrywałem (jest nawet chyba lepsza). No może nie wliczając Wieśka 3 :P Tutaj nawet spodobała mi się turowa walka, za którą szczerze nie przepadam. Klimat jest NIESAMOWITY. Zawsze w tego typu grach "spacjuję" wszelkie dialogi, ale nie tutaj. Tu, nawet ta absurdalna fabuła może się spodobać. Masa sekretów, opcjonalnych questów, zwyczajnie raj dla każdego fana RPG. Yoroi, więcej takich gier proszę! Powiem jeszcze że "trójka" jest moją pierwszą grą z serii. Poprzednie uważałem za głupie, ale po ograniu Kable III chętnie teraz w nie zagram. Dziękuję serdecznie autorowi za umilanie mi wolnego czasu :D RE: Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu - Yoroiookami - 29-09-15 14:53 Aw...dziękuję za miłe słowa. RE: Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu - takikaki012 - 09-10-15 16:19 "Występują", tzn. są w grze? O.o RE: Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu - Yoroiookami - 09-10-15 17:23 (09-10-15 16:19)KacpiPL napisał(a): "Występują", tzn. są w grze? O.o Tzn. są w grze. RE: Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu - takikaki012 - 09-10-15 18:58 Jostem w gże ^^? o.o :D :o |