![]() |
|
[VX] Kruk 2 - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VX] Kruk 2 (/Thread-VX-Kruk-2) |
RE: Kruk 2 - Szymkim213 - 26-03-14 16:47 U mnie scrennów wszystkich jest niemożliwy! Piszę tam: tinypic bezpłatny hosting obrazków podgląd pliku niemożliwy RE: Kruk 2 - INRE - 31-03-14 21:15 Już widać. Podmieniłem linki na nowe. Teraz jest nawet trochę więcej ;-) Przepraszam za problemy i za zastój w tworzeniu... RE: Kruk 2 - ThrashHD - 01-04-14 15:20 Jakiego skryptu użyłeś do tej mapy szybkiej podróży? Chodzi mi o tą mniejszą mapkę, do poruszania sie na większe odległości RE: Kruk 2 - INRE - 06-04-14 14:27 Cytat:Jakiego skryptu użyłeś do tej mapy szybkiej podróży? To w większości jest na zdarzeniach. Jest skrypt na nazwy zdarzeń na mapie no i jeszcze skrypt na fogi i inne takie upiększacze. Ale sama mapka i poruszanie się po niej to zdarzenia. RE: Kruk 2 - Szymkim213 - 13-04-14 06:32 Mam pytanko. Skąd masz takie tilesety? Strasznie mi by się przydały. I jeszcze coś... Kiedy dasz demko? RE: Kruk 2 - INRE - 15-04-14 15:34 (13-04-14 06:32)Szymkim213 napisał(a): Mam pytanko.Inquisitor. Gdzieś na ultime ktoś chyba kiedyś wrzucał. (13-04-14 06:32)Szymkim213 napisał(a): Kiedy dasz demko?Nie będzie demka. RE: Kruk 2 - Szymkim213 - 15-06-14 18:55 Witam Czekam już na to grę od dłuższego czasu. [JUŻ ROK!] I niezmiernie się nie mogę doczekać. Pracuj szybciej lepiej nad tymi projektami i wystaw tą grę bo niemogę się DOCZEKAĆ!!! RE: Kruk 2 - INRE - 02-07-14 12:30 Chyba lepiej poczekać trochę dłużej i dostać porządnie zrobioną i dopracowaną w najdrobniejszych szczegółach grę, niż grać w coś zrobionego na szybkiego, męczyć się z błędami i czekać na łatki. Nie mam zamiaru się śpieszyć choćby Kruk 2 miał wyjść dopiero za kilka lat. RE: Kruk 2 - Matikun - 18-07-14 14:39 Ja tam będę czekał :P RE: Kruk 2 - Dr Man - 21-07-14 23:21 Grałem w Kruka, fajnie mi się grało, pomijając końcówkę w której zabrakło mi po prostu mikstur. No nic ale jeśłi wyjdzie 2 część z przyjemnością zagram. Co do fabuły podoba mi się ten motyw z hełmem, że kto go podniesie musi umrzeć. I właśnie dlatego bohater musi go zniszczyć w Pradawnej Kuźni Imsha. Mam nadzieję że fabuła będzie dobrze przedstawiona w grze. Ten dialog - „Niech Bóg ma Cię w swej opiece, Kruku. Enialisie” - „Boga nie ma. A nawet, jeśli jest, to dawno już mnie opuścił” Najbardziej mnie urzekł, bardzo fajnie został sformułowany. Co do screenów są ładne, jedne z lepszych wykonanych w VX Maping też jest dobry, nie ma co krytykować. No to życzę powodzenia w dalszym tworzeniu gry, z tego co przeczytałem gra wyjść ma w 2014, czy jednak opóźni się? |