![]() |
|
[2k3] Historia Zaginionej Marchewki - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [2k3] Historia Zaginionej Marchewki (/Thread-2k3-Historia-Zaginionej-Marchewki) |
RE: Historia Zaginionej Marchewki - Athanor - 21-02-15 08:24 Zagram w to tylko dlatego, że lubię marchewki i nie lubię gdy ktoś je kradnie, wszystkie inne powody idą do kosza. RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 21-02-15 11:47 Czyli moge zrobic totalnego gniota, ktory i tak Ci sie spodoba, bo glowny watek bedzie opowiadal zniknieciu marchwek? To po co ja ie tak staram RE: Historia Zaginionej Marchewki - Venesard - 21-02-15 12:08 A ja zagram bo ma być dobra na oczy RE: Historia Zaginionej Marchewki - Avaron - 21-02-15 13:46 A ja zagram ponieważ gra się dobrze zapowiada i liczę że będzie starannie wykonana :> RE: Historia Zaginionej Marchewki - Diablo - 21-02-15 18:36 A ja po prostu lubię produkcje CrasheRa RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 22-02-15 23:44 Ważne, że zagracie xD Kilka nowych skriniaczów: Mini gierka w stylu szkielecika: Edytor: ![]() In game: ![]() Recepcja (xD): ![]() ![]() Sala rozpraw: ![]() Gra się nadal tworzy. Trochę wolniej, niż szybciej, ale się jednak tworzy xD Czas gry pewnie jak to zawsze u mnie w projektach nie przekroczy więcej, niż około godziny :) RE: Historia Zaginionej Marchewki - Avaron - 23-02-15 01:47 Zapewne i tak idzie ci szybciej niż mnie :< mam zastój twórczy po wykonaniu jedynie 18% gry :< coś raczej nie tak z tym moim prodżektem :> ale screeny twoje jak najbardziej w porządku :> "zjedzenie listonosza" a to nie przypadkiem wegetarianin? xD RE: Historia Zaginionej Marchewki - Venesard - 25-02-15 16:21 Jak tam marchewki? RE: Historia Zaginionej Marchewki - Adrapnikram - 25-02-15 17:30 "zjedzenie listonosza" a to nie przypadkiem wegetarianin? xD Zagrałbyś w demo to byś wiedział kto go zeżarł. A demo spoko, na pewno jest to jedna z lepszych komedii w RM. No i ma własne systemy. Bravo Crashe® RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 25-02-15 20:18 Jak ida marchewki? Rosna, ale dosc powoli. Na razie nie mam zbytnio natchnienia na tworzenie, ale lozstaly jeszcze okolo 2 tygodnie, wiec moze sie uda xD |