![]() |
|
[XP] Opowieści z Edorii - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [XP] Opowieści z Edorii (/Thread-XP-Opowie%C5%9Bci-z-Edorii) |
RE: Opowieści z Edorii - Kryzz333 - 22-02-15 21:00 Wątpię czy ten ktoś chciałby tłumaczyć grę tej wielkości... Trzeba by było opracować jednolite nazewnictwo na wiele rzeczy, dostosowywać cutscenki i dialogi do zmienionej ilości i długości słów, przetłumaczyć wszystkie teksty do filmików i książek i dostosować je do odgrywanej muzyki, zrobić od nowa ekrany menu i poszczególnych Aktów, zrobić praktycznie od nowa większość zagadek słownych i zagadki z tłumaczeniem szyfrów... Nie opłaca się. Przynajmniej na razie mam lepsze rzeczy do robienia. RE: Opowieści z Edorii - takikaki012 - 22-02-15 21:03 Aaaa no tak xD Zapomniałem o tej ocenie, ale chyba narazie niezbyt mogę ją zrobić, bo zaklinowałem się na obozie bandytów, wybrałem najtrudniejszy poziom trudności no to mam za swoje xD Jak dojde dalej to dam RE: Opowieści z Edorii - mmaks00 - 13-03-15 12:04 Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale prowadzę serie z tej gry ;) https://www.youtube.com/channel/UCuhg28vrrpG7hA1AZdWXFpQ Zagadki - jarek - 14-03-15 18:59 Jak brzmi odpowiedź na zagadkę: "Zabijanie daje mi zarobek, ale sam nie zabijam"? RE: Opowieści z Edorii - Kryzz333 - 14-03-15 19:01 SPOILER !!!: (napis czarnym kolorem poniżej) Grabarz RE: Opowieści z Edorii - jarek - 16-03-15 22:11 Dowiedzialem sie że Felicja zamknęła się z chorymi na czarną śmierć i mam teraz poinformować ojca. Gdzie on jest, bo błądzę? RE: Opowieści z Edorii - Kryzz333 - 16-03-15 22:26 Na placu Marduka, w domu po lewej stronie od skrzyżowania. Plac Marduka jest od razu na północ, za Bramą główną. RE: Opowieści z Edorii - Adrapnikram - 16-03-15 22:53 O, właśnie. Miałem cię wcześniej za to ochrzanić ale zapomniałem XD Gdzie jest mapa miasta ja się pytam? <foch>Leń</foch> RE: Opowieści z Edorii - Kryzz333 - 16-03-15 23:03 Excuse me sir... Już schrzanił mnie za to ravenone. Nie pomyślałem w sumie. Są tylko znaki drogowe. RE: Opowieści z Edorii - jarek - 17-03-15 01:03 No właśnie też mi sie tak wydawało, że to ten dom za Arystokratką w którym są dwie pary schodów i obie prowadzą na to samo piętro, tak? Bo jeśli tak to jak już wejdę i jestem na górnym piętrze to w tej wnęce jak stanę to mnie cofa o pole do tyłu i nie wiem co robić. |