![]() |
|
[2k3] Historia Zaginionej Marchewki - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [2k3] Historia Zaginionej Marchewki (/Thread-2k3-Historia-Zaginionej-Marchewki) |
RE: Historia Zaginionej Marchewki - Mirage TV - 01-03-15 15:07 Bardzo fajna gierka, ma taki śmieszny klimat :) RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 01-03-15 23:41 O to wlasnie chodzilo. To ma byc w koncu komedia Jezeli chodzi o projekt. Jako, iz wiem, ze sie nie wyrobie data premiery zostaje przeniesiona na "Wiosne 2015". RE: Historia Zaginionej Marchewki - Avaron - 02-03-15 10:04 :< a jeszcze miałem nadzieje :< że przed przeprowadzką do Anglii w to zagram :< RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 05-04-15 13:19 Podładowanie baterii na mroczniejszym klimacie pomogło i coś tam zacząłem powoli dłubać w projekcie xd Screeny raczej "mało treściwe". xd ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Historia Zaginionej Marchewki - Venesard - 05-04-15 13:46 Działaj działaj, ja wciąż czekam na coś dobrego na oczy :) RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 06-04-15 00:53 Fragment miasta Vegeta oraz "Owieczkowe Love" czyli mini gierka, w której ganiamy za sheep'ami na czas ^^ ![]() ![]()
RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 09-04-15 00:29 Witam. Myślę, iż projekt powinien być gotowy w piątek/sobotę (Niczego na 100% nie obiecuję, ale jestem już bliżej, niż dalej do ukończenia). Jeżeli chciałby ktoś pomóc w beta testach proszę o kontakt. :) PS Nie oczekujcie cudów jeżeli chodzi o długość gry xd. RE: Historia Zaginionej Marchewki - Yoroiookami - 09-04-15 03:56 Nazwa "Vegeta" jest idealna. Mam nadzieję, że ukaże się do soboty. Ale w razie czego nie wypychaj tego na siłę. RE: Historia Zaginionej Marchewki - Venesard - 09-04-15 08:18 Ja też czekam! :D RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 02-05-15 01:49 Projekt ukończony :) |