![]() |
|
[XP] Korzystanie z Blacksmith System by ForeverZer0 - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Tutoriale (/Forum-Tutoriale) +--- Wątek: [XP] Korzystanie z Blacksmith System by ForeverZer0 (/Thread-XP-Korzystanie-z-Blacksmith-System-by-ForeverZer0) |
Korzystanie z Blacksmith System by ForeverZer0 - Deuce - 04-04-15 01:15 W tym poradniku chciałem przedstawić system który pozwala na: - Wytwarzanie przedmiotów - Ekstraktowanie (rozkładanie na czynniki pierwsze) - Ulepszanie ekwipunku w poradniku zamieszczę informacje i instrukcje jak obsłużyć się konfiguratorem, skryptem i jak umieścić go w swoim projekcie. Wymagania: - Microsoft's .NET 2.0 Framework, lub nowszy - RPG Maker XP Przydatne strony: Microsoft .NET Framework 4.5 Demo 1.Pobranie i umieszczenie skryptu w projekcie. ![]() Spoiler: (Otwórz) 2.Zakładka "Forges". ![]() Spoiler: (Otwórz) 3.Zakładka "Extractions" ![]() Spoiler: (Otwórz) 4.Zakładka "Enchantments" ![]() Spoiler: (Otwórz) 5.Zakładka "Miscellaneous" ![]() Spoiler: (Otwórz) 6.Zrzuty ekranu ![]() Spoiler: (Otwórz) 7.Odpowiedzi na pytania ![]() Spoiler: (Otwórz) W razie błędów, braków w poradniku lub pytań proszę pisać PW lub w temacie, wszystkie rozwiązania umieszczę w zakładce "Odpowiedzi na pytania", a brakujące informacje umieszczę w poradniku. #Autorem skryptu jest ForeverZer0, nie przypisuje sobie jego pracy jedynie tłumacze działanie systemu dla polskiej sceny. RE: Korzystanie z Blacksmith System by ForeverZer0 - ADI - 04-04-15 10:56 Nw dlaczego, ale nie wyświetla mi wszystkich obrazków XD EDIT: @Dół Nadal nie wszystko jest (przynajmniej u mnie :P)
RE: Korzystanie z Blacksmith System by ForeverZer0 - Deuce - 04-04-15 11:19 Dziwne mi przez chwilę nie wyświetlało, ale kiedy wszedłem w pełną edycję i wróciłem do tematu wszystko działa poprawnie. Może to wina Dropboxa |