Agnosco
Aktualny czas: 28-04-26, 16:22 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP] Agnosco
noruj Offline
*

Liczba postów: 115

RE: Agnosco

Sae, źle Cię zrozumiałem, bo myślałem, że chcesz poznać opinię innych, a miałem na myśli to, że raczej mało kto oceni grę, bo jest "stara".
Natomiast, jeśli chodzi o horyzonty myślowe, to może zajmij się własnymi, albo chociaż nie. To całkiem zabawne. Jak rajcuje Cię taka arogancka gadka, to proszę :) Zawsze to jakaś rozrywka.

Yoroiookami, ok.
16-05-13 22:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
SaE Offline
*

Liczba postów: 32

Twoje próby odwrócenia kota ogonem też są całkiem zabawne, choć użyłabym określenia "śmieszne". Staram się jak mogę patrzeć na twoje gry obiektywnie, a nie przez to jak odbieram ciebie... nawiązując do jednej w twoich dawnych wypowiedzi:
Cytat:Może to dlatego dotychczas nie spodobała mi się żadna gra noruja*, mimo że wcale nie mam wygórowanych oczekiwań(to nie przytyk).
Bądź mi wdzięczny. Dzięki mnie poczynisz znaczne postępy lol

* tak, twój nick to moje wtrącenie ^^
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-13 20:31 przez SaE.)
25-05-13 20:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Leoś Offline
*

Liczba postów: 61

Ta gra jest chyba najlepszą nie-rpgową grą zrobioną w makerze w jaką mi przyszło zagrać. Trochę zwlekałem z oceną, bo układałem w głowie jakie wady oprócz sporych zalet można wypisać i chyba poza długością gry (która i tak wadą nie jest) nie ma się do czego przyczepić. Otwieranie zamków kluczami nie traktuję jako ujmy, wziąłem to bardziej jako dodatkowy test dobrej pamięci i orientacji w terenie. Dałem grę do pogrania dziewczynie i gubiła się zupełnie, podobnie jak Rasha w jej gameplayu XD Co by tu więcej... gra na prawdę świetna. Oby powstawało więcej dobrych gier z dobrymi pomysłami.
13-06-13 18:59
"Pomógł" przyznał(a):
Unnamed Offline
*

Liczba postów: 6

mimo kilku irytujacych elementow gra jest naprawde bardzo dobra, a klimat skladajacy sie na cala rozgrywke jest godny podziwu. szkoda tylko, ze brak monstr rodem z hellraisera czy silent hilla. moze zostana dodane w drugiej czesci? na to licze.
14-06-13 13:53
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

No to tak... Gra jest starasz od Adrapnikrama o parenaście miesięcy
Ostatnią grą tego typu, która mi się spodobała to powojenna warszawa czy jakoś tak. No i ta je przebiła o kilka razy. Elementy grozy są świetne chociaż bardzo klasyczne (telewizor). Klimacik jest. Tylko miałem problem z tymi numerami, chyba ich nie zauważyłem. Napięcie jest spotengowane bardzo dobrze bo po otwarciu drzwi na schody już więcej żadnych nie chciałem otworzyć, a nie mówiąc już o latarce. Nie wiem czemu ale twoje gry mimo gatunku które mają jak najbardziej mi się podobają. Świetna gra polecam! Ściągać, komentować, tak właśnie buduje się nastrój grozy. Wzór do naśladowania. (No prawie wzór)
Ps. Kończ te Asgun xd
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-01-15 14:54 przez Adrapnikram.)
20-01-15 14:52
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS