Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD
Aktualny czas: 28-04-26, 19:43 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Szalony temat. Jedziemy w nim z screenami z powodów banów, które dostaliśmy na forach rm - często niesłusznie, często za pisanie prawdy co powoduje, że admini piszą jakieś odwracające sytuacje powody banów. Nie wnikam. Kto ma najdurniejszy powód bana ? Pochwalcie się XD Tu nie wnikamy - śmiejemy się z uzasadnień adminów otrzymanych banów. To nie temat do żali, ale śmiechu. Każdy admin lub obrońca, który się tu stawi i zacznie pluć pokaże tylko swoją słabość. To temat do śmiechu, a nie wyjaśnień i żali. Tylko screeny !

Bany i ich powody oceniam w skali 1/10

Osoba, która otrzymała najwięcej banów z durnymi uzasadnieniami wygrywa jako największy aktywista for o rmie i dostanie specjalne odznaczenie odwagi i waleczności natomiast admin, który jest autorem największej ilości durnych uzasadnień dostanie order mistrza ciętej riposty, a kolejną wyłonioną osoba będzie mod. Natomiast osoba, która otrzymała najbardziej durny powód bana dostanie wyróżnienie za ekstremalne wywołanie reakcji na adminie/modzie.

Mój ban na Opactwie, ale nie napiszę za co żeby nie łamać zasad tematu:
Spoiler: (Otwórz)

Macie jakieś śmieszne screeny z powodów banów, które dostaliście ?

P.S.

Jak ktoś nie może wziąć udział w plebiscycie, a ma się czym chwalić (bo np: ma bana xd) niech pisze na moje gg lub wysyła w imieniu znajomych na pw na forach o rm, ale przyjmuje z otwartymi rekami chetnych którzy mogą się sami podzielić banami które ocenię chętnie w temacie od 1/10

Liczą się nie tylko bany od adminów, ale modów oni też biorą udział. Jeśli nie wiadomo kto dał bana to też spoko sam powód może być dość wystarczający na wyróżnienie w plebiscycie osoby, która dostała bana.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-10-14 21:28 przez X-Tech.)
17-10-14 19:33
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Amelanduil Offline
*

Liczba postów: 303

RE: Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD

Haha, kto inny jak X-Tech mógłby założyć taki temat ^__^
17-10-14 19:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
kanumerki Offline
*

Liczba postów: 247

RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD

Zadzwoń ktoś po Crasher'a. On już setny raz dostaje bana mrgreen
Kiedyś nawet dostał unbana, ale nic nie mógł zrobić na forum oprócz zalogowania i wylogowania.

Stary nick:ka0909
Pomagam w przerabianiu lekkich skryptów smiles
17-10-14 20:40
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD

Delikatny temat X-iu. Na forum lepiej nie mówić o aborcji, religii, polityce ani powodach banów. smiles

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
17-10-14 20:40
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

@Yoroi:
Nie mówimy. Dajemy screeny z durnowatych wyjaśnień banów. Prawdziwych powodów nie podajemy. Takie zasady.

Jak ktoś nie może wziąć udział w plebiscycie, a ma się czym chwalić niech pisze na moje gg
lub wysyła w imieniu znajomych na pw na forach o rm, ale przyjmuje z otwartymi rekami chetnych którzy mogą się sami podzielić banami które ocenię chętnie w temacie od 1/10

Liczą się nie tylko bany od adminów, ale modów oni też biorą udział. Jeśli nie wiadomo kto dał bana to też spoko sam powód może być dość wystarczający na wyróżnienie w plebiscycie osoby, która dostała bana.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-10-14 21:02 przez X-Tech.)
17-10-14 20:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
konekszyn Offline
*

Liczba postów: 7

[Obrazek: DbU5wA0.png]
jeszcze za starej ultimy :D

hejt hejt hejt
18-10-14 11:37
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Całkiem durny powód bana. Trzeba przyznać, że wygląda na kaprys i zachciankę, a nie zasługę. No cóż nie wnikamy. Ban naprawdę niezły. Krótki i treściwy. Ocena 6/10

Gratuluję udziału w plebiscycie. Kto się pochwali kolejnymi banami z durnym usprawiedliwieniem i weźmie udział w plebiscycie ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-10-14 16:26 przez X-Tech.)
18-10-14 16:22
"Pomógł" przyznał(a):
Altan Offline
*

Liczba postów: 88

Ech.... Ja nigdy bana nie dostałem. Nigdzie ;__;
No może raz na jakimś serwerze mc za nieprzestrzeganie rp. XD Ban był na 1h

Nudzi mi się... ;__;
18-10-14 23:27
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

(18-10-14 23:27)Altan napisał(a):  Ech.... Ja nigdy bana nie dostałem. Nigdzie ;__;
No może raz na jakimś serwerze mc za nieprzestrzeganie rp. XD Ban był na 1h

No to nie masz się czym chwalić.

Crasher podesłał poszlakę . Tym razem są to trzy warny mające dać powód bana. Całkiem faktycznie durne powody zasługują na wyróżnienie. Crasher w sumie niezły ban.

[Obrazek: eXsL68B.jpg]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-10-14 21:20 przez X-Tech.)
19-10-14 20:13
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

Trochę odkop, ale przypadkowo trafiłem na konto Pakitosa i stwierdziłem, że warto dodać xD
[Obrazek: SNZEZ82.png]
Nie mam pojęcia co zrobił i czy został zbanowany słusznie, ale sam powód dość komiczny.
http://forum.ultimateam.pl/User-PaKiTos

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-15 23:23 przez Crashykk.)
17-02-15 23:13
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS