(01-11-14 23:30)Darraner napisał(a): I tu pojawia się kłopot z administracją :/ bo jednak są pod nickami takie "rubryczki"?! z procentami a u niektórych jest np. przyjaciel itp. tak więc taki mały system odznaczeń by się przydał :) wyglądało by to w profilu np. tak:
NAGRODY
Szybki i dokładny - (link do strony z konkursem) - (data zdobycia nagrody)
I do tego dodać możliwość wyświetlania tego w sygnaturze tylko że tutaj by trzeba było konkursów więcej robić i np. ten konkursik 2 razy w roku :) mam nadzieje że wiecie o co mi mniej/więcej chodzi :D
Robienie konkursów ma sens pod warunkiem, że gry konkursowe będą udostępniane w paczkach jako całość na forach rm, a nie jako pojedyncze tematy. Np: Zestaw gier konkursowych z konkursu: bla, BLA , BLA
(01-11-14 23:27)Czytaj Nol Fejs napisał(a): Moim zdaniem świetny pomysł, a 5 Mb to (jak już pisał X-Tech) idealny rozmiar. Jeżeli by ten konkurs wystartował (czytaj "znalazłby się chętny do jego zorganizowania") to z pewnością wezmę udział w nim. No chyba, że go przegapię. ;)
Cytat:ADI napisał:
Jestem zwolennikiem rozwiązań za pomocą eventów, jednak używanie tylko własnych skryptów?
Nie każdy się na tym zna, a mnie osobiście, nie przeszkadzałoby mi gdyby ktoś użył gotowych.
Cóż, jak ktoś nie zna się na pisaniu skryptów w Rubby (jak na przykład ja), to niech ich może nie używa? Ostatecznie to konkurs c'nie?
Zręcznościówka to dobry pomysł na tak małą grę, choć według mnie można by dopuszczać również i gry logiczne (To jednak tylko moja sugestia).
Ogólnie jako iż to mój pierwszy post: Witam. :-)
siema. Można i zrobić inny konkurs - na gry logiczne. Konkurs na zręcznościówkę miałby być tym razem, a wszelakie nagrody w formie oznaczeń przy avatarach mają sens.