Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D
Aktualny czas: 14-05-26, 16:13 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

RE: Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D

mmaks00 napisał(a):Co do nagrań to chciałbym jeszcze przejść w końcu WA/1/2/3 Może Krew Zdrajcy
Chyba najgorsze co możesz zrobić. Są już LP z tych gier i z racji braku tak naprawdę jakichkolwiek innych żywych Lec Plejerów makerowych (prócz ciebie i demona), pokazywanie tych samych gier to po prostu głupota i marnowanie potencjału (czasu też).

No i wywal ten facecam w cholerę. Nie dość, że całkowicie zbędny to i marny jakościowo.

Ale fajnie, że znów ktoś się zabrał za lec pleje z makerówek.

[Obrazek: 4COJip7.png]
Victory Quotes: 1, 2
Spoiler: (Otwórz)
20-02-15 23:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Avaron Offline
*

Liczba postów: 213

Zamiast WA może szajba :D niby ryje banie :> ciekawe jaki by był do tego twój komentarz :> a jak ja widzę jakąś powaloną grę na tubach to oglądam bo takie zryte lp są najlepsze.

I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, "Unlimited Blade Works."
21-02-15 10:37
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

Ogólnie zaraz subuje.
Jakie let's playe mógłbyś (bo chyba nie były przerabiane) zrobić:
- Tale of Exile 1
- 8 bit quest
- Ahriman's Prophecy (to bardzo chciałbym zobaczyć)
- ArkanA: Book of Cruses - Diablo (przepraszam za błąd jak jest)
- Czasoprzestrzeń wszystkie częsci
- Komnata
- Kruk
- Z Archiwum Tsukuru
21-02-15 12:51
"Pomógł" przyznał(a):
Kryzz333 Offline
*

Liczba postów: 209

Propsuję wybory Adrapa, dla mnie to szczególnie Tale of Exile, ArkanA, Kruk

Do autora: może popracuj nad swoim stylem? Bardziej komentuj i gadaj o różnych rzeczach.
+ polecam przeczytać instrukcję do OzE - podczas walk nie zauważasz, że przeciwnik jest np.: ogłuszony. To ci pomoże.

+ bonus. Wybacz, Adrapnikram:

Cytat:ArkanA: Book of Cruses

http://ling.pl/cruse

czyli: ArkanA: Księga Dzbanów lol
21-02-15 12:59
"Pomógł" przyznał(a):
noruj Offline
*

Liczba postów: 115

Chyba zbyt go ciśniecie niektórzy :P Po pierwsze, ktoś tu tak napisał, jakby ten kanał miał wejść do czołówki polskiego YouTuba. Ja to bardziej odbieram jakby to było kreatywne zajęcie + zabawa.
Jak na start to jest dobrze, spodziewałem się raczej srogiej kupy.
Aha i nagrywa gry, które mu się podobają. Jak chce to niech nagra WA po OZE( o ile wytrwa, wybrał se ciężką i długą grę. Z doświadczenia wiem, że na start warto wybrać coś krótkiego i łatwego/średniego :P)

http://www.theasgun.blogspot.com
21-02-15 14:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

noruj napisał(a):Aha i nagrywa gry, które mu się podobają. Jak chce to niech nagra WA po OZE
No spoko, ale po jaką cholerę? Jest już to na polskim YT. Jak chce grać to niech sobie gra, ale po co nagrywać? Nie powie nam nic nowego, gra nie zawiera super sekretów i innych rzeczy do 100% by jego lec plej mógł się jakoś specjalnie różnić... więc PO CO? Naprawdę, w przyszłości może się pobawić w nagrywanie tego, ale najpierw niech się skupi na tym czego nie ma - to przyciągnie to oglądania. Ja bym za cholerę nie oglądał po raz kolejny LP z Wrót... i myślę, że mało kto by oglądał (tym bardziej, że jakość tego jest na razie raczej niższa niż u demona). W pierwszej kolejności niech nagrywa to czego nie ma (ew. gry które można przejść na różne sposoby... czy nawet 100%-ując gdy poprzedni LP tego nie zawierał).

[Obrazek: 4COJip7.png]
Victory Quotes: 1, 2
Spoiler: (Otwórz)
21-02-15 15:36
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

Ja podałem tylko propozycje, może sobie obejrzeć i się nad tym zastanowić.
21-02-15 15:47
"Pomógł" przyznał(a):
noruj Offline
*

Liczba postów: 115

(21-02-15 15:36)Viuu napisał(a):  
noruj napisał(a):Aha i nagrywa gry, które mu się podobają. Jak chce to niech nagra WA po OZE
No spoko, ale po jaką cholerę? Jest już to na polskim YT. Jak chce grać to niech sobie gra, ale po co nagrywać? Nie powie nam nic nowego, gra nie zawiera super sekretów i innych rzeczy do 100% by jego lec plej mógł się jakoś specjalnie różnić... więc PO CO? Naprawdę, w przyszłości może się pobawić w nagrywanie tego, ale najpierw niech się skupi na tym czego nie ma - to przyciągnie to oglądania. Ja bym za cholerę nie oglądał po raz kolejny LP z Wrót... i myślę, że mało kto by oglądał (tym bardziej, że jakość tego jest na razie raczej niższa niż u demona). W pierwszej kolejności niech nagrywa to czego nie ma (ew. gry które można przejść na różne sposoby... czy nawet 100%-ując gdy poprzedni LP tego nie zawierał).
Mnie by tam nie obchodziło, że gra jest już nagrana. Skoro ktoś ma ochotę nagrać konkretną grę to wątpię, żeby go interesowało, że ktoś już to oglądał u Demona. xP
Zwłaszcza, że jeśli wypracuje jakiś fajny system mówienia i charakter prowadzenia, to ludzie będą go oglądał dla niego, a nie gry.
Nie mówię, żeby koniecznie nagrywał WA, tylko że powinien nagrywać gry, które mu się podobają (wtedy wychodzi to najlepiej), a nie zmuszać się do innej propozycji, bo Viuu napisał, że oglądał u Demona, lolz.

http://www.theasgun.blogspot.com
21-02-15 17:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

(21-02-15 15:36)Viuu napisał(a):  
Jak on śmie? :co: Nagrywać gry w które chce zagrać.

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-15 17:49 przez Yoroiookami.)
21-02-15 17:49
"Pomógł" przyznał(a): mmaks00
ShiroĒsu Offline
*

Liczba postów: 42

noruj napisał(a):Chyba zbyt go ciśniecie niektórzy :P Po pierwsze, ktoś tu tak napisał, jakby ten kanał miał wejść do czołówki polskiego YouTuba. Ja to bardziej odbieram jakby to było kreatywne zajęcie + zabawa.
Bez przesadyrazz, chciałem mu jedynie podesłać kilka rad, ponieważ ni to ciekawe, ni to śmieszne, nie jest też emocjonujące, po prostu siedzi se i gra nie będąc pewny tego co mówi. I ten wyraz twarzy, o boże, jakby się chłop naćpał.

Jeżeli myślisz że czegoś nie osiągniesz, masz rację niczego nie osiągniesz tak myśląc.
21-02-15 21:52
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS