Co lubicie
Aktualny czas: 28-04-26, 11:15 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Co lubicie
Ann120 Offline
*

Liczba postów: 57

Co lubicie

Co lubicie w grach horror? Ja lubię muzykę wywołująca napięcie.
29-03-16 13:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Hobar Offline
*

Liczba postów: 152

RE: Co lubicie

W grach creepe to zwracam uwagę na fabułę jaka ona jest, klimat czy się faktycznie zgadza z tematyką horror, oraz ścieżki BGM BGS SE itd oraz grafikę chociaż grafika to już mniejsza sprawa w grach horror dominuje rpg 2k a najlepsze gry moim zdaniem to Yao Oni, Paranoiac Ib
Leave Pewdiepie robil chyba filmiki gameplayowe z tych gier polecam także. A co do grania polecam się zapoznać z zasadami grania w gry horror bo w biały dzień grać to już jest łamanie świetej reguły bo w horrorach chodzi o to żeby się bać :) to moje zdanie nikt nie musi się zgadzać pozdrawiam :*

i must see u perfect body and face my dear and my dear sister
08-08-16 18:16
"Pomógł" przyznał(a):
Amelanduil Offline
*

Liczba postów: 303

Ja komuś zaraz p******nę za zaczynanie tematów jedną linijką tekstu...
Ani ze mnie wielki fan, ani specjalista w tym temacie, ale skoro już o tym mowa... Może trochę mniej bezpośrednio związane z horrorem, ostatnio miałem taką malutką rozkminę.

Duchy w pokemonach.
Duchy ludzi, oczywiście.

Gamefreak wielokrotnie wrzuca do swoich gier takie rzeczy i jak na moje całkiem nieźle wzbudzają niepokój. W końcu to gra dla dzieci, prawda? Nikt nie spodziewa się tam elementów grozy, cienistych filtrów na ekranie czy bezpodstawnie zanikającej muzyki. I właśnie to sprawia, że tak dobrze to działa.
09-08-16 17:26
"Pomógł" przyznał(a):
BagiEvacska Offline
*

Liczba postów: 1

(29-03-16 13:09)Ann120 napisał(a):  Co lubicie w grach horror? Ja lubię muzykę wywołująca napięcie.

smiles +1

olvasni ezt a weboldalt
02-03-20 19:28
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS