Kłudnie są o nic...
Jeśli chcecie jakiś zmian to niech ta zmiana będzie coś wnosiła do ultimy co się przyda.
W podaniu o zmianę nicku jest ładnie napisane
Cytat:Krótkie uzasadnienie:
Taka mała formułka a jest ona stworzona aby uzasadnić swoją zmianę nicku, przykładowo:
(16-05-13 11:15)Rahim napisał(a): Aktualny nick: Rahim
Przyszły nick: Luffy
Krótkie uzasadnienie: Mój aktualny nick to dzieło szatana ._.
Odrzucone! Seivoth
Dzieło szatana ?... To jak byś zrobił(a) kotlet i go wyrzucił(a) bo jest dziełem szatana... zanim zrobisz kotlet upewniasz się że wszystko jest w porządku do zrobienia go a później na patelnie. Tak jest z nickiem, stworzysz jakiś i się zastanawiasz czy Ci się podoba... a nie ludziom -.-
Ja sam miałem przedtem nick
nexgun3, zrobiłem go na szybko bez przemyślenia, ok, wtopa nie spodobał mi się, w duszy coś nie ten tego, nie mogę się tak nazywać... ok, chwile myślenia... ok, zrobię sobie nowy nick
Sett, szczere uzasadnienie bez szatanów itp.
(12-05-13 11:16)Matthew napisał(a): Aktualny nick: Nikolas
Przyszły nick: Matthew
Krótkie uzasadnienie: Nikolas to nie moje imię, tylko wymyślona postać. Jednak chcę własne imię, a nie wypożyczone xD
Zrobione! Seivoth
Jest szczere uzasadnienie, jest... dobre uzasadnienie... ok przyjmują.
Kotlet zrobiony dobrze
Więc nie piszcie że to jest "bo tak", bo tak to administracja się musi użerać z ludźmi którzy regulaminu nie znają.
Macie ciekawy pomysł, widzicie potrzebę zmiany bo po namyśle stwierdzacie "tak to nie jest w porządku" jeszcze się zastanawiacie czy ta zmiana rzeczywiście jest potrzebna... piszecie na forum, ludzie się wypowiadają, pomysł jest ciekawy lub zmiana jaką chcesz wprowadzić jest naprawdę potrzebna i administracji aż chce się na to patrzyć.