Ultima Tournament IV?
Aktualny czas: 28-04-26, 23:51 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Ultima Tournament IV?
Amelanduil Offline
*

Liczba postów: 303

Ultima Tournament IV?

Tak tylko z ciekawości się pytam, bo przypomniało mi się że czegoś mi w tym roku brakowało... nie była organizowana 4-ta edycja konkursu. Jakieś oficjalne stanowisko co do tego? Więcej nie będzie, czy w tym roku zapomnieli wszyscy? xP
(Wiem wiem, trochę późno się zczaiłem z tym, bo zazwyczaj w lipcu się odbywało...)
10-12-13 21:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

RE: Ultima Tournament IV?

Sam jestem ciekaw, ponieważ chciałem wziąć ponownie udział.

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
11-12-13 23:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Laura Offline
*

Liczba postów: 59

Jestem ciekawa czy zrobią taki konkurs może na gwiazdkę? albo i nie ale chętnie wzięłabym udział.

undefined
12-12-13 00:27
"Pomógł" przyznał(a):
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

Konkurs nie był organizowany z uwagi na spadającą liczbę uczestników. A i w ogólnie nie było specjalnego zainteresowania. Woleliśmy, aby czas, poświęcony na stworzenie krótkiej gry, był spożytkowany na dokończenie własnych projektów. Tym bardziej w końcówce roku.
Zatem... nowy nie będzie organizowany. Zobaczymy w przyszłym roku. No chyba, że macie pomysł na konkurs świąteczny, ale nie na grę a np. na świąteczną mapę / sprite'a (?!).

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
12-12-13 00:53
"Pomógł" przyznał(a):
Multi0 Offline

Liczba postów: 163

Mapa, spite, ciekawa świąteczna fabuła rozpisana, bądź też najlepsza zapowiedź gry w tym roku, więcej możliwości chyba nie ma *-*
12-12-13 14:47
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

konkurs na świąteczna lokacja, po której można połazić - wygra najbardziej klimatyczna, na której najwięcej będzie się działo i będzie ciekawie zarazem. Czyli jedna mapa, a poza tym kto co chce.
Jakieś minigry, miniskrypty , szaleństwa, a może nawet questy - w zasadzie obojętnie co ważne, żeby wszystko było w klimacie zimowym. Wygrała by najciekawsza lokacja ograniczenie wielkości lokacji do 60x60 max a poza tym kto co chce ważne, żeby to dawało frajdę osobie, która po tym łazi. Coś takiego jest w stanie zrobić każdy, bo nie ma ograniczeń co do zawartości. Konkurs macie i to w sumie zajefajny, że tak powiem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-12-13 14:43 przez X-Tech.)
13-12-13 14:34
"Pomógł" przyznał(a):
ADI Offline
*

Liczba postów: 277

Jestem za!
Tak jak powyżej
(13-12-13 14:34)X-Tech napisał(a):  jedna mapa, a poza tym kto co chce.
Jakieś minigry, miniskrypty , szaleństwa, a może nawet questy - w zasadzie obojętnie co ważne, żeby wszystko było w klimacie zimowym.

Pomysł mi się podoba, bez żadnych ograniczeń z wyjątkiem tej wielkości mapy (na co komu np. 100x100?)
W ten sposób każdy może wykazać się swymi umiejętnościami.

https://SecreLocal.com - Vanessa Mimi Haley Vladochka Ana Vavx - No Verify - Anonymous Adult Dating - Meet Local Private Lady
13-12-13 14:51
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Ograniczenie musi być w końcu tu chodzi o pomysłowość. Najlepsze ograniczenie to 40x40 lub 50x50, bo 60x60 to już i tak naprawdę trochę za dużo, ale jeszcze się mieści w granicach naciąganego rozsądku. To ma być łatwe i szybkie do sprawdzania.50x50 to optymalna maks. wielkosc mapy

Najsprawiedliwiej było by gdyby każdy wrzucał lokacje tej samej wielkosci wykorzystał np: zadane 50x50 w najbardziej ciekawy sposób.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-12-13 14:58 przez X-Tech.)
13-12-13 14:55
"Pomógł" przyznał(a):
aron155 Offline
*

Liczba postów: 70

Ograniczenia powinny być. Jakie skrypty można użyć, jakich nie. I konkretnie co ma zostać osiągnięte i co będzie oceniane. Jetem za konkursem i jeśli będę miał czas to chętnie przygotuję ,,pracę konkursową" :D
13-12-13 17:12
"Pomógł" przyznał(a):
Dragon Kamillo Offline
*

Liczba postów: 330

Co do skryptów jestem za tym żeby można było użyć tylko własnych (nie ważne czy zdarzenia czy rgssx), żadnych kopiuj wklej. Pomysł co ograniczenia mapy bardzo mi się podoba.
13-12-13 20:12
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS