ArkanA: Arcymag z Dejiz
Aktualny czas: 28-04-26, 12:43 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] ArkanA: Arcymag z Dejiz
MrDawnok Offline
*

Liczba postów: 30

RE: ArkanA: Arcymag z Dejiz

Draken napisał(a):Ale właśnie jest... I wcale nie jest odmóżdżające, powiem nawet, że musiałem mieć kilka taktyk przy testowaniu

Nigdy nie lubiłem walk turowych, były takie żmudne i... nudne... Jak były jakieś, to uciekałem byleby nie walczyć po raz enty...

tak kwestia gustów... ja osobiście miałem podobne odczucia, nie lubiłem nawalać się ciągle
z jednym przeciwnikiem, ale lubiłem walki turowe
zwłaszcza z nowymi wrogami oraz bossami, są świetne!(moim faworytem w tej dziedzinie jest FF5)niestety dziś się już takich produkcji nie robi, tylko gry na miarę skyrima czyli chodzimy postacią, która jest magiem, ale mamy na sobie pełną zbroję oraz broń i pawęż i nie szkodzi!
08-05-13 19:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Diablo Offline
*

Liczba postów: 196

Walka to nie bedzie nawalanie w A itp. Bardziej w przyciski dopasowane do czarow xD kazdy czar bd mial inne zalety i wady, oraz stopien rozwiniecia. nauka czarow to glowny aspekt choc mysle czy zrobic wiecej jak cztery razz
08-05-13 22:17
"Pomógł" przyznał(a):
Diablo Offline
*

Świeżutkie demko vb.1.00! Testowane przez Drakena i Finwe.

http://www.mediafire.com/?8hnyrinp8qu7nep
13-05-13 18:57
"Pomógł" przyznał(a):
MrDawnok Offline
*

Liczba postów: 30

Jeszcze nie skończyłem demka (nauka ehh), ale na podstawie zauważonych cech mogę wystawić ocenę. Usuń Vadera...tak tez lubię te piosenkę ale nie pasuje do gry, zwłaszcza że usłyszymy tylko jej mały wycinek. A i za ciemno jest w jaskini. Oczy mnie bolą od wpatrywania się w ekran. Walka mimo znienawidzonego przezemnie ABS-a jest niegłupio zrobiona, to znaczy faktycznie trzeba używać czarów sensowni oszczędzając manę na następne spotkania razz

Więc obserwuje i czekam co będzie dalej, a teraz skończę demko :p
Powodzenia przy tworzeniu!

Edit. W tej jaskini z Arkaną zabugowane potworki są xD przeszedłem obok jednego a ten nic, dopiero jak go zaatakowałem to się ruszył. I proszę rozjaśnij nieco jaskinie bo strasznie źle się gra. Ogólnie jest bardzo ciemno, ledwo mogłem znaleźć piwnice :/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-05-13 18:28 przez MrDawnok.)
14-05-13 18:19
"Pomógł" przyznał(a):
Lartarin Offline
*

Liczba postów: 147

Ta gra to wielki imputlag. Bohater reaguje ok. sekundy później... Nie mam dużo ramu (2MB) ale this is madness...
Druga sprawa... "po jakiego" hud wyświetla się w momentach, kiedy nie jest do niczego po3ebny?
Gratuluję ekipy sprzątającej... znaczy testującej. Imperator mówi wam.
Fabuła jest nawet okej, ale...
...Moi nie chcę w to grać :confuse:
14-05-13 18:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

Gra jest nudna do bólu.
Jedyna fajna rzecz w tej grze to "smyranie NPC laską".
Czcionka jest o wiele za mała, ciężko cokolwiek przeczytać...
Nie będę nawet tego oceniał, po prostu nie chcę mi się w to grać, nuuuuda i tyle.

Tak swoją drogą, czemu jestem w twoim teamie, skoro się ani na to nie zgadzałem, ani niczego nie testowałem (a rzekomo jestem testerem)?

[Obrazek: 4COJip7.png]
Victory Quotes: 1, 2
Spoiler: (Otwórz)
15-05-13 16:41
"Pomógł" przyznał(a):
Diablo Offline
*

Dzięki za oceny i opinie. Wezmę je pod uwagę. A co do ekipy testującej to oni nic nie wykryli. Draken wspominał o niechodzących potworach, ale to chyba ABS'u wina. Co do lagów... no cóż. Spróbuję anty-laga chociaż testowałem grę ja, Draken i Finwe, i lagów nie było biggrin

@Viuu: rozumiem że nie lubisz rpg typu Gothic. Trudno. W takim razie twojej opinii co do fabuły nie biorę pod uwagę. A już poprawiam team.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-13 16:45 przez Diablo.)
15-05-13 16:44
"Pomógł" przyznał(a):
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

Diablo napisał(a):W takim razie twojej opinii co do fabuły nie biorę pod uwagę.
Ale jakiej opinii? Gdzie ty tu widzisz opinię o fabule? :O
Do tego to, że nie lubię gier cRPG nie znaczy, że oceniam je gorzej... za kogo ty mnie masz do cholery -.-
Więc powiem jeszcze raz.
Gra jest NUDNA. Nudna do bólu. System walki jest nijaki...
O fabule się nie wypowiem, nie wiem jaka jest.
Czcionka była na tyle mała, że nie miałem ochoty się przybliżać do ekranu żeby coś przeczytać. Skoro autor dał taką małą czcionkę to znaczy, że się widocznie wstydzi tej fabuły x.x

[Obrazek: 4COJip7.png]
Victory Quotes: 1, 2
Spoiler: (Otwórz)
15-05-13 16:59
"Pomógł" przyznał(a):
Multi0 Offline

Liczba postów: 163

Jak miałeś drakena jako testera to się nie dziwię, on nie widzi nic po za czubkiem własnego nosa. Co do samej gry fabuła jest nudna jak dla mnie, przydały by się jakieś zwroty akcji, coś co odróżni to od reszty gier.
15-05-13 17:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Amelanduil Offline
*

Liczba postów: 303

Diablo napisał(a):@Viuu: rozumiem że nie lubisz rpg typu Gothic. Trudno. W takim razie twojej opinii co do fabuły nie biorę pod uwagę.
W takim razie ja też nie mam co się wypowiadać na temat gry (i pewnie wiele innych osób), bo jak ktoś nie lubi Gothica to automatycznie nie masz zamiaru słuchać, jakkolwiek słuszna i zargumentowana by była, krytyki z jego strony?
Mądrze, rób tak dalej...
15-05-13 17:08
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS