Karciankowe Perypetie Yorosia
Aktualny czas: 28-04-26, 22:52 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Karciankowe Perypetie Yorosia
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

RE: Karciankowe Perypetie Yorosia

(11-05-14 09:37)Lartarin napisał(a):  Moi jest bardzo szczęśliwa, że wziąłeś się "do roboty". Na Twoje szczęście nabrałeś weny do tworzenia, więc nie zostaniesz ukarany w imieniu księżyca :lartarin: Nowe karty (jak i wszystkie twoje graficzne prace) zasługują na słowa uznania. Wierzę, że nie stracisz zapału i ukończysz swoje dzieło! Czekam na kolejne info, buziaczki :cmok:

:roll: To się cieszę, ale bardzo proszę o wyrozumiałość i niebucowatość. Czasem brakuje mi weny, a czasem to 'hobby' robi się zbyt frustrujące. Do tej pory miałem już 5 czy 6 odmian kart. :ehe:

[Obrazek: doqesm.jpg]
To był pierwszy prototyp, wydawał mi się za kolorowy więc troszkę zmieniłem.

[Obrazek: 21b5ele.jpg]
Ta karta wyglądała już dużo lepiej, ale nadal czegoś mi brakowało.

[Obrazek: 1ic3s4.jpg]
Kolejna wersja.

[Obrazek: 2yxhwmd.jpg]
I następna, z tekstem i bez efektu, ze względu na ludzi narzekających na brak balansu itp.

Następna wersja była taka sama, jednak w wersji HD/HQ. Chciałem zrobić karty w większych rozmiarach. (Do pomysłu może jeszcze wrócę, ale z nowszą wersją)

[Obrazek: 2ce0qao.jpg]
Dodałem dodatkowe ikonki i szczegóły i przetłumaczyłem na polski, bo stwierdziłem, że dziwnie. smiles

Przez cały czas tworzyłem, świnko. :lol2: Ale z każdym modelem musiałem robić karty od nowa. Nawet przy przepisywaniu zajmuje to dużo czasu, a mam też inne rzeczy na głowie.
Także proszę o cierpliwość i nie grożenie mi śfiństwami. :roll:
:przytul:

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
12-05-14 17:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 12-05-14 17:26

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS