W jaką ciekawą grę na rm ostatnio gracie ?
Aktualny czas: 28-04-26, 19:36 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
W jaką ciekawą grę na rm ostatnio gracie ?
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: W jaką ciekawą grę na rm ostatnio gracie ?

@Rave: Znam Tree Hard Way, ale nie grałem dłużej jak kilka minut. Dawno temu. Mówią, że dobre.
@Yoro: Nie ma rpgmakera na GB i na PSP XD
@Yotta: OK
@Snowy: Ciekawe. Nie znam "Enelysion - Red Dawn" od Luchino.

Cóż nie poddałem się. Dalej się męczę z Mad Father lubię te scenki i fabułę. W końcu dotarłem poza ścianę z połączonych z sobą ludzi XD Dobrze zrobione postaci. Zagadki też chwilami dają odetchnąć i nie są hardkorowe. Chwilami jednak są przegięte totalnie i doprowadzają do szału. Ciężko jednak oderwać się od tej gry, bo co kilka zagadek fabuła znów idzie do przodu i zaciekawia. Ta gra nie jest typowym anime/japan horrorem ta gra w wielu chwilach czarną komedią.
Sporo humoru np: poprowadziłem same zwłoki bez głowy (ruszały się) do zgubionej gadającej głowy to głowa mi podziękowała, że pomogłem jej znaleźć resztę ciała. Dostałem za to nagrodę. Gra jest naprawdę porąbana xd Uwielbiam i nieNAWIDZĘ xd Nie cierpię zaglądać do solucji także moja satysfakcja jest wielka z grania w to.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-07-14 18:10 przez X-Tech.)
23-07-14 18:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: W jaką ciekawą grę na rm ostatnio gracie ? - X-Tech - 23-07-14 18:07

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS