Karciankowe Perypetie Yorosia
Aktualny czas: 28-04-26, 22:51 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Karciankowe Perypetie Yorosia
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

RE: Karciankowe Perypetie Yorosia

(29-07-14 05:16)Athanor napisał(a):  No nie powiem, niektóre nazwy przekonują do ich używania xD

Tyle, że jak widzę te liczby 2000 def, +200ataku to mnie trochę wznosi. Niepotrzebnie się martwię zapewne tylko tak na pewno pewnie tak.
2000 to w sumie dużo. Jeszcze przemyślę, czy nie podwyższyć kosztu many. smiles Nie martw się, kart nie jest jeszcze tak dużo.

(29-07-14 08:58)Ayene napisał(a):  Hejt za tak piękne karty :grozi:

Haa... 'Bum bum bum' bym teoretycznie przeżyła bez żadnego wzmocnienia :haha: A propos defenda, widzę, że niektóre stwory mają 0. Może daj im chociaż ze 100 :roll: Żeby w ogóle istniały... przecież to odpowiednik ich żywotności. No chyba że to przez ten typ 'zjawy'.
To przez ten typ zjawy :kiti: staram się dawać im nieco więcej ATK jako rekompensatę. No chyba, że gdzieś się palnąłem. :ehe: Zdarza się.

(29-07-14 13:28)Matikun napisał(a):  A co do kart, czemu mityczne bestie są takie słabe? ja rozumiem, że są bezkolorowe, ale taka różnica między Babcią, a Kanumerki jest dosyć spora :roll:. No i mógłbyś trochę rozjaśnić z tymi polami bitew? Czy jeżeli wychodzi słońce, to pole bitwy też się zmienia? Czy jeżeli nadchodzą chmury, to zasłaniają słońce? Przypuszczam, że jeżeli zmienia się pole bitwy to jedno zastępuje drugie?
Myślałem, że to oczywiste. smiles Zastępują się. Może dodam jakiś znaczek, dla jasności...
A mityczne bestie nie są wcale słabe. Można je przyzwać używając jakiejkolwiek many, a niektóre z nich mają drobne efekty. :roll:
Chociaż przyznaję, że Babcia Kapturka powinna mieć atak i obronę rzędów bardziej 1200.

P.S. Stwory "vanilla" są zajebiste. mrgreen Pamiętacie jeszcze, że nie mówimy o Medżiku? :lol2:

Poprawiłem babcię :kiti: teraz ma większe znaczenie i fajny tytuł który ma sens.
[Obrazek: 33onyae.jpg]

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-14 14:30 przez Yoroiookami.)
29-07-14 14:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 29-07-14 14:20

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS