Karciankowe Perypetie Yorosia
Aktualny czas: 05-09-26, 23:14 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

To była dobra przygoda. Dziękujemy!
Po wielu wspólnych latach Ultima Forum przechodzi w tryb archiwalny.
Zostawiamy je tutaj takim, jakie stworzyliśmy je razem,
z tysiącami postów, projektów, porad, skryptów i wspomnień.
Dziękujemy każdemu, kto był częścią Ultimy.

Odpowiedz 
Karciankowe Perypetie Yorosia
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

serce Karciankowe Perypetie Yorosia

Ten wątek jest przeznaczony tylko i wyłącznie dla osób, które wyrażają zgodę na umieszczenie ich w mojej karciance, która być może kiedyś ukaże się na Ultimie. Wszelkie inne osoby, proszone są o zamknięcie wątku... :roll:

Proszę wszystkich, którzy chcą wystąpić w grze(nawet jeśli te osoby robią mi z tego powodu jakąś ogromną łaskę :lol2: ) o zamieszczenie w tym wątku swoich tekstów. Typowych powiedzonek. Zwyczajnie tego, co chcą mieć napisane na karcie w 'rubryce' na motto.

Macie też wybór, jeśli wam zależy, możecie tu wypisać jaką życzycie sobie mieć rasę, czy klasę. Możecie też wybrać tytuł i żywioł. Proszę o nie wybieranie efektów, chociaż sugestia nie zaszkodzi. Ostatnio spotkałem się z 'wontami', ponieważ postrzegam niektórych na swój sposób. Także teraz macie okazję zrobić to po swojemu. :roll: Oczywiście mi to nie przeszkadza, jeśli tylko będziecie dzięki temu szczęśliwsi. mrgreen

Jeżeli macie jakiś ciekawy pomysł na system rozgrywki, to też chętnie wysłucham.

Całusy :*

UPDATE
Bardzo bym prosił o trzymanie się jak najbardziej standardowych klas, jak: Wojownik, Rycerz, Łotr/Zabójca, Czarodziej/Czarnoksiężnik/Mag, może Kleryk, czy Kapłan. :lartarin:
Niektóre ze sztuczek i zaklęć będą dotyczyć klas, a nie chcemy niepotrzebnie komplikować. :roll:
Na razie mam 'rasy' takie jak: Człowiek, Duch, Nieumarły, Wróżka, Elf, Goblin, Magiczna Bestia, Konrad... :lol2:

UPDATE #2
Większość klas i ras została już jasno ustalona.
Rasy: Człowiek, Zjawa, Nieumarły, Wróżka, Elf, Goblin, Magiczna Bestia.
Klasy: Wojownik, Rycerz, łotr, Mag, Kapłan, Konrad.
Klasy tupu: Admin, Mod etc. mogą zostać usunięte w najbliższym czasie.
Żywioły: Ogień, Woda, Wiatr, Ziemia, Światło, Ciemność.

Proszę też o zamieszczanie wymarzonych obrazków do opisu waszych postaci. Powinny one być ładne i pasować stylem do pozostałych chociaż minimalnie. smiles
Nie jest to obowiązkowe, ale przyspieszy pracę.
(Wymiary przynajmniej 400x400)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-07-14 20:36 przez Yoroiookami.)
29-05-13 00:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 29-05-13 00:15

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS