Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 22:13 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
Altan Offline
*

Liczba postów: 88

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

@X-Tech
NAPISAŁEŚ MÓJ NICK Z MAŁEJ LITERY?

1.Gry na pc=Film. Gra na konsole=Istne Bóstwo (bo słabsza grafika)
Chcesz mi powiedzieć że grając na PC ja tylko oglądam film? Super... bo granie z cheatami na konsoli jest spoko, ale jak jest cheat na PC to każdemu odwala? I na dodatek chcesz powiedzieć że cheatuje każdy kto używa PC? Ja nie cheatuje, chyba że po skończeniu gry aby się pobawić. Czasem w niektórych grach są kody nie do oszukiwania lecz do zabawy np. w Star Wars: Republic Commando jest taki cheat który pozwala patrzeć z trzeciej osoby, czy slow motion. Przyda się to komuś by łatwiej przejść poziom? NIE. Albo GTA:SA z cheatem który pozwalał na to aby na ulicy była plaża. Przyda się to komuś by łatwiej przejść poziom? NIE.

Wniosek:Gra na pc to nie jest film, i nie każdy gracz cheatuje dla ułatwienia przejścia poziomu.

2.
@Deuce
Ale w Mario nie było zapisu, mówiłem o zapisie który został dodany przez producenta.

Wniosek:Save dodany przez producenta to nie jest cheat, ale dodany przez np. Emulator to już można nazywać oszukiwaniem.

COŚ JESZCZE?

Nudzi mi się... ;__;
01-09-14 14:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - Altan - 01-09-14 14:36

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS