Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 14:23 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

(02-09-14 15:05)Deuce napisał(a):  Zastanawiam się jaki sens ma rozmowa o zapisywaniu, jeżeli nikt nikomu nie przyzna racji czy chociażby nie rozwinie jego myśli dodając coś od siebie, zamiast tego widzę tylko obrażanie gier i siebie nawzajem, naprawdę chce wam się męczyć on nie zmieni zdania, przeszedłem przez coś podobnego w temacie Skryptować albo nie skryptować
radzę wam darujcie sobię, w tym czasie można zrobić coś pożyteczniejszego jak gra albo pomóc komuś innemu.

Według niektórych jest tylko Jedna prawda, ich prawda
Powodzenia życzy Deuce lol

Bzdura. Popieram twoje podejście do gier i popieram przykłady save, które podał Aki.

(02-09-14 15:05)noruj napisał(a):  Temat ten nie służy do wymiany zmiań, co zauważyli już wszyscy oprócz ciebie. Służy on temu, żebyś mógł kolejny raz wyzywać ludzi, którzy mają inne zdanie od ciebie i do tego, żebyś wpierał ludziom własne poglądy, które uważasz za największą świętość.
Z tobą się nie dyskutuje.
Może i wyzywam od głąbów, X-głąbie, ale przynajmniej nie od ludzi "ułomnych" co zresztą praktykowałeś ty.

Bzdura. Dyskutuje, ale w tym temacie należy podać inne argumenty niż własna wygoda. Tu piszemy o służeniu opcji save dla samych gier, a nie WYGODY graczy co często psuje sens gier. Ja napisałem, że twórcy tworzą quicksave dla ułomnych graczy, bo jest to swoisty cheat, a nie że wy jesteście ułomni lol Z cheatem tego typu to praktycznie każdy ułomny przejdzie daną grę bez skilla do niej, ale nieważne nie zmienia to faktu, że obrażasz kiedy nie rozumiesz wypowiedzi innych i je pomijasz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-14 15:10 przez X-Tech.)
02-09-14 15:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - X-Tech - 02-09-14 15:07

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS