Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 23:34 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

@Deuce/Viuu: Temat był genialny. Mogę przymknąć oko na to że 3/4 postów waszych to było w kółko to samo. wałkowanie, że quicksave się przydaje, bo wchodzi pies, bla, bla, bla, bo dom się palii. Fakt to jest wygodne i się przydaje i przyznaję to ja, ale przeważnie psuje sens gier. M.innymi dlatego większość nowych gier na PC tak wygląda, bo są robione na granie z doskoku bez większego udziału mózgu.
Viuu nie popisuj się już pokazałeś klasę na Opactwie - racja ma być po twojej stronie, albo wyzwiska i grozisz banem, ale nieważne temat jest o TYM, a jak ktoś coś do mnie ma to niech pisze na PW, a nie spamuje w temacie. Widzicie Noruj napisał dlaczego nazwał mnie x-głąbem i doszliśmy do porozumienia j.w. ale nie od tego jest ten temat. Ten temat jest od save skupmy się na save.

@Noruj:
Ułomnymi ? Napisałem, że gry z quicksave są dla ułomnych. Przecież to jest prawda. Rozwinięcie jest poniżej.

Dungeony w Jrpgach wymagają strategii i podejścia zaplanowanego już wcześniej - tu chodzi o odpowiedni ekwipunek i zasoby/skille/doswiadczenie, które głównie decydują wcześniej o skuteczności w Dungeon dlatego są save pointy, aby juz mniej wiecej na poczatku dungeon stwierdzic czy dajemy rade koksom. Tak mnie wkurza, że ktoś sobie korzysta z quick save, a ja się męczę myśląc jak przejść dany fragment od a-z bez cheatowania natomiast granie z quick save jest zwyczajnie nudne i pozbawione celu poza samym przewinięciem całej gry do końca bez powtarzania czegokolwiek.

Jeśli grasz na quick save w Duck Tales/Darkwind Duck jesteś cheaterem ja w to gram na pegazusie przed tv i nie ma żadnego cheatu tego rodzaju.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-14 15:32 przez X-Tech.)
02-09-14 15:24
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - X-Tech - 02-09-14 15:24

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS