Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 17:02 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

To co teraz napisałeś jest absurdalne, bo świadczy, że nie rozumiesz różnicy w sposobie zapisywania i jaki to ma wpływ na konstrukcje gier. Jeśli nie zrozumiałeś jak to działa czytaj mój blog. Jest w podpisie.
To nie jest moje własne zdanie, bo gdyby było największe hity na konsole nie opierały się na save pointach. To ma być moje własne zdanie ? Bullshit ja potwierdzam tylko pracę twórców, a wszyscy PCowcy grający w crap oparty na cheatach lub grafice, do której oglądania ma służyć ten syfiasty cheat, aby przypadkiem czegoś nie powtarzać i nie używać mózgu lub przypadkiem nie mieć skilla do gry.
Etapy w grach są jak szachy są jak układanie domina. Kiedy jeden pionek zawiedzie zawala się cała konstrukcja gracz musi wymyślić strategie. Kiedy debil wczytuje quicka po każdym ruchu to nie świadczy o strategii, ale graniu na chybił trafił do skutku po każdym zawaleniu się konstrukcji/dążeniu gry do przegranej bez planowania całości. Ktoś kto przegrywa i gra od save pointa uczy się myśleć i planuje przechodzenie całego etapu, a kto cheatuje quickiem jest debilem/cheaterem. Jak tego jeszcze ktoś nie zrozumiał to mogę tylko pogratulować.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-14 17:17 przez X-Tech.)
04-09-14 17:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - X-Tech - 04-09-14 17:06

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS