Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 23:34 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
Dagran Offline

Liczba postów: 23

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

Nawet jeżeli w grach na konsole nie ma przypisanego przycisku quicksave (tylko dlatego, że pad ma za mało klawiszy) to nadal możesz w bardzo dużej ilości z nich kliknąć klawisz pauzy i zapisać z menu. :roll:

X-Tech napisał(a):Dla ciebie konsole to tylko ps3,4 i XBOX ?
Nie, co nie zmienia faktu, że większość gier tworzona jest nadal cross-platform. Wyjątkiem są jedynie konsole handheld (3DS i Vita).
No chyba, że masz na myśli typowe no name'y. Dodatkowo poczytaj o SteamBox'ie :)

X-Tech napisał(a):Ja nie kategoryzuje ludzi tylko gry wg. sposobu zapisu wychodzi na to, że quick save w grach jest dla cheaterów i debili i może to być gorzka prawda, z którą niektórym będzie trudno się pogodzić.
To jest jedynie twoja subiektywna ocena. Sam w domu miałem pegasusa zanim się jeszcze urodziłem, dlatego można powiedzieć, że wychowałem się z padem, ale naprawdę rozwala mnie twoje podejście. Całą ta sytuacja to jakiś nowy level fanboy'stwa XD
Prawdę mówiąc biorąc pod uwagę to, co wypisujesz stwierdzić można, że ten sam tytuł na konsoli jest świetny, a na PC'cie już całkiem odwrotnie, ponieważ pojawia się funkcja, nie żaden cheat, tylko funkcja quicksave :roll:
Hipokryzja level master mrgreen
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-14 18:05 przez Dagran.)
04-09-14 18:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - Dagran - 04-09-14 18:03

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS