Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 18:17 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

(07-09-14 08:46)Mateusz SSJ8 napisał(a):  X-Techowi znowu "Szajba" odbiła.

Mnie w ogóle nie obchodzi, jak twórca wprowadził możliwość zapisu w grze. Równie dobrze mógł walnąć do gry możliwość zapisu w dowolnym miejscu, ALE dopiero po uczynieniu jakiegoś postępu, Na przykład możliwość zapisu w dowolnym miejscu przy braniu lub zamykaniu questa, wtedy każdy zleceniodawca i każdy potwierdzający wykonanie zadania byliby punktami zapisu. Mnie to nie obchodzi.

Mówiłem już, że zapis w dowolnym miejscu to dobra pozycja wyjściowa dla twórcy, który może tu dodać pewne ograniczenia co do korzystania z tej opcji. Jedynie X-Tech jest tu głupcem chcącym budować dom bez fundamentów. Przecież od czegoś trzeba zacząć.

@Mateusz: No właśnie napisałem. Twórcy stworzyli w dowolnym momencie dla DEBILI/NIEDOROZWOJÓW/CHEATERÓW. TO ty sam wiesz do jakiej grupy należysz używając tego cheat, ale skoro mi jedziesz od głupców to ja napiszę. Obstawiam, że tobie pasuje, bo jesteś w drugiej grupie.

Zacząć to trzeba od zrobienia dobrej gry, która polega na podziału rozgrywki na wyzwania, a nie tępe cheatowanie z zapisem w dowolnej chwili.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-14 12:06 przez X-Tech.)
07-09-14 11:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - X-Tech - 07-09-14 11:59

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS