Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 15:46 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

(07-09-14 10:42)duganhack napisał(a):  @X-Tech pomyśl sobie tak ... gothic gra zamiast posiadać normalny save posiada save pointy
Idziesz z khorinis na farme onara ( myślę, że grałeś kiedyś w gothica razz ) [save pointy są przy obu wejściach do tych miejsc] Idziesz, idziesz i idziesz jak to w gothicu .... przypadkowo natykasz się na na ścierwojada zabijasz, zabijasz okazało się jednak, że skończyły ci się poty a natykasz się na gobliny i nie możesz uciec (gobliny strasznie zapieprzają )... wiesz później jaka jest ku***ca żeby to odnowa to przechodzić ja po prostu bym wyłączył tę grę i rozwalił płytę ...
Dla mnie Gothic to prawie niegrywalny tytuł do biegania w kółko. Mnie bierze K** w przypadku tego zbitka cheata dlatego, że gra jest okropnie nudna.

Dlatego, że gra jest nudna dodali do niej cheata. Gdyby została podzielona na jakieś sensowne wyzwania inne niż służenie przydrożnym lumpom w stylu zanoszenie ich różnych rupieci jak pies na posyłki to coś by z tego było, ale gra jest zwyczajnie w świecie nudna i niezróżnicowana i niepodzielona na jakieś naprawdę konkretne zadania, a jeśli jest to dopiero dalej jednak nadal opierają się na bieganiu między tymi obozami. Gdyby było to ciekawsza rozgrywką gra może i wyszłaby nawet na konsole, ale że jest nudne i prewidywalne zabijadło czasu z przewidywalną i rozciąganą fabułą do bólu to stwierdzili, że gra będzie dla typowego pcowego cheatera lubiącego cheata.

(07-09-14 12:00)noruj napisał(a):  X-tech, po prostu poddaj się z tym wiecznym odpisywaniem tych samych głupot, bo sam widzisz, że NIKOGO tym nie przekonujesz.
Ty jesteś BETON

Nic to nie wniosło. Każdy jest gaszony, a kiedy udaje, że nie rozumie, że jest cheaterem to przechodzi do wyzwisk.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-14 12:13 przez X-Tech.)
07-09-14 12:10
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - X-Tech - 07-09-14 12:10

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS