Na czym się skupić?
Aktualny czas: 28-04-26, 22:10 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Na czym się skupić?
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

Na czym się skupić?

Nie grałem w zbyt wiele na RPG Makera z wyjątkiem produkcji TagTeamu i kilku innych fajnych gier. (No i wliczając w to wszystkie gry konkursowe)
Mam więc pytanko dla wszystkich osób, zarówno tych które grają głównie w gry 2d/makerówki, jak i tych grających w najnowsze gry 3d. smiles

Jakie macie zdanie na temat rzeczy poniżej, gdy przychodzi o gry spod RPG Makera?
- Zmiana wyglądu postaci zależnie od ekwipunku; tworzenie wizerunku własnej postaci na początku gry,
- Mini-gierki, puzzle i zagadki.
- Walki z bossami. (Mam na myśli walkę na mapie)
- Preferowany system walki w grach; walka ogółem. (Głównie chodzi mi o XP i VX Ace)

Pytam ze względu na to, że nie jestem pewien na czym się skupić. Niektóre rzeczy podane powyżej są dla mnie męczarnią i pracowałbym nad nimi jedynie ze względu na większą radochę dla gracza. Dlatego też pytam...co można sobie odpuścić? Co jest niezbędne według was? smiles

Zauważyłem, że największy problem jaki mam, dotyczy wybrania i ustawiania systemu walki i rozwiązanie związanymi z nim problemów.
Mam nadzieję, że pytanko zrozumiałe. :ehe:

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-14 20:19 przez Yoroiookami.)
12-10-14 20:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Na czym się skupić? - Yoroiookami - 12-10-14 20:19
RE: Na czym się skupić? - X-Tech - 12-10-14, 20:45
RE: Na czym się skupić? - ReetzO - 12-10-14, 20:58
RE: Na czym się skupić? - ReetzO - 13-10-14, 18:40
RE: Na czym się skupić? - X-Tech - 13-10-14, 21:18
RE: Na czym się skupić? - X-Tech - 13-10-14, 21:30
RE: Na czym się skupić? - X-Tech - 13-10-14, 21:51

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS