Pomysł na ciekawy konkurs ;)
Aktualny czas: 28-04-26, 17:19 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Pomysł na ciekawy konkurs ;)
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Pomysł na ciekawy konkurs ;)

(01-11-14 15:46)Adrapnikram napisał(a):  Jestem za najlepiej zacząć tworzyć w weekend bo jest więcej czasu. Przydałby się jeszcze z jeden dzień na zbieranie materiałów. Myślę że od poniedziałku do niedzieli wieczór to odpowiedni czas do zrobienia gry powiedzmy 7-8 Mb bo według mnie powinno być tyle czasu na przyjemną zręcznościówkę.

Żartujesz ? Prostą i dobrą zręcznościówkę można zrobić w kilka godzin. W większości wypadków zajmie około 2-3 mb. 5mb max to git opcja.

Te 4 dni max to aż za dużo, ale nie za dużo, aby rzygać nadmiarem czasu na tworzenie gry.
Niestety, albo stety ja nie mam zamiaru organizować tego konkursu bo po prostu mi się nie chce - przymierzam się do skupienia się na swojej gierce w rm i nie potrzebuję do tego żadnych konkursów.

Wiem jak to zrobić żeby było perfect (konkurs) - dałem wam przynajmniej podpowiedź jak to zrobić, aby było perfect.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-11-14 15:55 przez X-Tech.)
01-11-14 15:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Pomysł na ciekawy konkurs ;) - X-Tech - 01-11-14 15:50

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS